Батерија 18650 Avatar 20A - 2000mAh

More Views

Батерија 18650 Avatar 20A - 2000mAh

Availability: Out of stock

Батерија Avatar ICR 18650 е многу квалитетна и безбедна батерија која ја препорачуваме за користење со сите модови кои имаат голема излезна моќ и функции за температурна контрола.
ден 399,00

VIP цена: ден 359,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Батеријата Avatar ICR 18650 е многу сигурна и безбедна батерија која ја препорачуваме за користење со сите модови кои имаат голема излезна сила или функција на контрола на температурата - Avatar ICR 18650
Батерија - 20A, - Капацитет od 2000mAh,
Многу сигурна и стабилна, долготрајна батерија.
Мерки на претпазливост – Доколку течноста од батеријата допре до очите -неги трљајте! Исперете ги очите со чиста вода и веднаш побарајте медицинска помош
- Не ја изложувајте батеријата на висока температура или сончеви зраци . Во спротивно би можела да се прегрее и да се расипе.
- Не користите батерија доколку смрди, сама се загрева. Доколку ја променила бојата, се деформирала или ви се чини невообичаена на некој начин
- Не комбинирајте ја батеријата со батерии од друг тип,капацитет или бренд
- Не удирајте,не фрлајте и не ја изложувајте батеријата на физички оштетувања
- Не го уништувајте оклопот на батеријата на било кој начин
- Не го топете и не ја внесувајте батеријата во вода
- За да го зачувате капацитетот секогш пуштете ја батеријата да се сасвим напуни
- Држете ја батеријата подалеку од метални предмети
- Одвојте ја батеријата од е-цигарата доколку не планирате да ја користите подолг временски период
-Чувајте ја батеријата на собна температура
- Не ја спојувајте ја батеријата со жиците и металните објекти бидејќи така можете да предизвикате краток спој и да ја расипете.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи