Батерија 18650 Samsung 30Q 15A - 3000mAh

More Views

Батерија 18650 Samsung 30Q 15A - 3000mAh

Availability: Out of stock

Доколку својот мод не го користите на исклучително висока снага во тој случај го препорачуваме за Вас поради капацитетот од 3000mAh.
ден 619,00

VIP цена: ден 557,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Ако вашиот мод не го користите на голема излезна моќ во тој случај за Вас препорачуваме батерија 3000mAh. - Samsung 30Q, - 15A, -Капацитет од - 3000mAh, многу безбедна , стабилна и долготрајна батерија. Мерки на претпазливост: -Доколку течноста дојде во допир со очите не ги тријте! Исплакнете ги оците со топла вода и побарајте веднас медицинска помош. Не изложувајте ја батеријата на висока температура или директна сончева енергија.Во спротивно ќе може да дојде до прегревање и да се физички оштети.-Не користите ја батеријата доколку има непријатен мирис или се сама загрева, промени боја или е деформирана на било кој начин се цини чудна. Не комбинирајте ја батеријата со друг тип на батерии со различен капацитет или бренд. -Не удирајте, не ја фрлајте и не ја изложувајте ја батеријата на физицки оштетувања. Не ја оштетувајте обвивката на батеријата, не ја топете со вода како би го сочувале квалитетот и капацитететот на истата. Во случај кога не ја користите батеријата чувајте ја на собна температура надвор од Вашиот мод. Не лемете жици и други метални предмети на батеријата бидејќи може да предизвикате спој и да ја оштетите батеријата.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи