Батерија 18650 LG HG2 20A - 3000MAH

More Views

Батерија 18650 LG HG2 20A - 3000MAH

Availability: Out of stock

Многу сигурна и безбедна батерија што ја препорачуваме за употреба со сите режими со висока излезна моќ или функција за контрола на температурата.
ден 690,00

VIP цена: ден 621,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Многу сигурна и безбедна батерија што ја препорачуваме за употреба со сите режими со висока излезна моќ или функција за контрола на температурата.

- LG HG2 18650,
- 20A, капацитет од 3000mAh, многу сигурна, стабилна и издржлива батерија.

Мерки на претпазливост:
- Ако течноста за батериите се влезе во твоите очи - не ги протријте! Исплакнете ги очите со обична вода и веднаш побарајте медицинска помош.
- Не изложувајте ја батеријата на високи температури или на сончеви зраци. Во спротивно, може да се прегрее и да се прекине.
- Не користете ја батеријата ако мириса, се загрева; Ако се промени бојата, таа е деформирана или изгледа невообичаена на било кој начин.
- Немојте да ја мешате батеријата со други батерии, капацитет или бренд.
- Не погодувајте, не фрлајте ја или не ја изложувајте батеријата на физичко оштетување.
- Не расклопувајте го штитот на батеријата на било кој начин.
- Не квасец и не ја потопувајте батеријата во вода.
- За одржување на капацитетот, секогаш оставете ја батеријата целосно наполнета.
- Чувајте ја батеријата подалеку од метални предмети.
- Исклучете ја батеријата за е-цигара ако не планирате да ја користите подолго време.
- Чувајте ја батеријата на собна температура.
- Не поврзувајте ја батеријата со жиците и металните предмети, бидејќи тоа може да предизвика прекин на зглобот и да го скрши.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.