Греач Mesh Z1 0,4ohm

More Views

Греач Mesh Z1 0,4ohm

Availability: На состојба

Mesh Z1 - Грејач на замена за атомизатор на Zeus Sub Ohm
Мрежа со кантел жица со отпорност од 0,4 ом.
Препорачаната излезна моќност за користење на овој грејач е 60W до 70W.

ден 219,00
OR

VIP цена: ден 197,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Слични производи

Oпис

Детали за производот

Mesh Z1 - Грејач на замена за атомизатор на Zeus Sub Ohm
Мрежа со кантел жица со отпорност од 0,4 ом.
Препорачаната излезна моќност за користење на овој грејач е 60W до 70W.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.