VAPE 400 PUFFS TROPICAL FRUIT ICE 2%

More Views

VAPE 400 PUFFS TROPICAL FRUIT ICE 2%

Availability: На состојба

Електронска цигара за еднократна употреба Umbrella 400 PUFFS Tropical Fruit Ice - Тропска мешавина од лубеница, киви,маракује овошје и црвено змеј овошје.

ЕЛЕГАНЦИЈА И ИСПИТЕН КВАЛИТЕТ!
УНИКАТНА ФОРМА КОЈА СОВРШЕНО ЛЕЖЕ ВО РАКА!


VAPE 400 PUFFS за еднократна употреба (еквивалент на 20 цигари) содржи 1,6 ml течност со јачина од 2% ник сол.

Идеален е и за НОВИ и за ИСКУСНИ VAPERS!

- АКО сакате: ТРЕНД - МОДЕРЕН ДИЗАЈН - КОМФОР и УДОБНОСТ при користење секој ден
- Подготвен за употреба веднаш - НЕМА активирање, полнење на батеријата, истурање течност
- Кога ќе се потрошат, се фрлаат

ден 365,00
OR

VIP цена: ден 328,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

95% побезбедна алтернатива на вистинските цигари – потврди британското Министерство за здравство
Кај електронските цигари за еднократна употреба Umbrella нема чад, катран, жолти заби, последиците од пасивното пушење тутунски цигари, токсични материи ...


Jednokratni disposable vape 400 puffs

Електронска цигара за еднократна употреба Umbrella 400 PUFFS Tropical Fruit Ice - Тропска мешавина од лубеница, киви,маракује овошје и црвено змеј овошје

Umbrella електронска цигара за еднократна употреба 400 PUFFS (Disposable VAPE ) содржи 1,6 ml течност со јачина од 20 mg / ml според специјална формула за никотинска сол.
Состав: пропилен гликол, растителен глицерин, никотинска сол и арома.
Подготвен е за употреба веднаш по отпакувањето, отстранувајќи ја пластичната заштита од горниот и долниот дел на уредот и трае до 400 вовлекувања .
Кога цигарата ќе престане да дава пареа или кога ламбата ќе престане да свети, тоа е знак дека е празна и може да се фрли.
Не се препорачува за малолетници, трудници и доилки..
Preporučuje se da unos nikotina ne prelazi 60mg u toku 24h. Za tečnosti sa 20 mg/ml maksimalna preporučena doza u toku 24h je 3ml.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Q: Колку долго ќе трае цигарата за еднократна употреба?
A: Во зависност од должината / времетраењето на секое влечење, тоа ќе ви овозможи до 600 вдишувања.

Q: Која е гаранцијата?
A: Замена на цигара за еднократна употреба е дозволена само доколку при купувањето се открие нејзиниот дефект на лице место, во спротивно не подлежи на гаранција БИДЕЈЌИ Е ЗА ЕДНА УПОТРЕБА!

Q: Што е со цигара што престанала да работи?
A: Цигара за еднократна употреба не може да се наполни со течност, ниту пак батеријата може да се наполни, па се фрла откако ќе престане да работи.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.