VAPE 600 PUFFS MAX MIXED BERRIES 0%

More Views

VAPE 600 PUFFS MAX MIXED BERRIES 0%

Availability: На состојба

Електронска цигара за еднократна употреба Umbrella 600 PUFFS MAX Mixed Berries - Совршена фузија на бобинки, експлозија на силни вкусови во вашата електронска цигара.

ЕЛЕГАНЦИЈА И ИСПИТЕН КВАЛИТЕТ!
УНИКАТНА ФОРМА КОЈА СОВРШЕНО ЛЕЖЕ ВО РАКА!


VAPE 600 PUFFS MAX за еднократна употреба (еквивалент на 30 цигари) содржи 2ml течност БЕЗ НИКОТИН.

Идеален е и за НОВИ и за ИСКУСНИ VAPERS!

- АКО сакате: ТРЕНД - МОДЕРЕН ДИЗАЈН - КОМФОР и УДОБНОСТ при користење секој ден
- Подготвен за употреба веднаш - НЕМА активирање, полнење на батеријата, истурање течност
- Кога ќе се потрошат, се фрлаат

Заштеда: 20%

Цена: ден 390,00

Special Price ден 312,00

OR

Важи од 01.08.2023. do 31.08.2023. или до истекот на залихата.

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

95% побезбедна алтернатива на вистинските цигари – потврди британското Министерство за здравство
Кај електронските цигари за еднократна употреба Umbrella нема чад, катран, жолти заби, последиците од пасивното пушење тутунски цигари, токсични материи ...


Jednokratni disposable vape 600 puffs

Електронска цигара за еднократна употреба Umbrella 600 PUFFS MAX Mixed Berries - Совршена фузија на бобинки, експлозија на силни вкусови во вашата електронска цигара

Umbrella електронска цигара за еднократна употреба 600 PUFFS MAX (Disposable VAPE ) содржи 2ml течност БЕЗ НИКОТИН.
Состав: пропилен гликол, растителен глицерин и арома.
Подготвен е за употреба веднаш по отпакувањето, отстранувајќи ја пластичната заштита од горниот и долниот дел на уредот и трае до 600 вовлекувања .
Кога цигарата ќе престане да дава пареа или кога ламбата ќе престане да свети, тоа е знак дека е празна и може да се фрли.

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Q: Колку долго ќе трае цигарата за еднократна употреба?
A: Во зависност од должината / времетраењето на секое влечење, тоа ќе ви овозможи до 600 вдишувања.

Q: Која е гаранцијата?
A: Замена на цигара за еднократна употреба е дозволена само доколку при купувањето се открие нејзиниот дефект на лице место, во спротивно не подлежи на гаранција БИДЕЈЌИ Е ЗА ЕДНА УПОТРЕБА!

Q: Што е со цигара што престанала да работи?
A: Цигара за еднократна употреба не може да се наполни со течност, ниту пак батеријата може да се наполни, па се фрла откако ќе престане да работи.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.