Umbrella NicSalt Bubble Gum 10ml 20mg

More Views

Umbrella NicSalt Bubble Gum 10ml 20mg

Availability: На состојба

Umbrella NicSalt - течности со никотински соли
Течностите со никотински соли се наменети исклучиво за употреба во POD системи и електронски цигари со отпорност на грејач поголема од 1 ом.
Повеќе информации за течности со никотин соли може да се најдат во статијата на нашиот BLOG.

ден 235,00
OR

VIP цена: ден 211,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Што се NicSalt течности?

NicSalt течностите содржат пропилен гликол, растителен глицерол, арома, и наместо никотинска база (што се наоѓа во стандардни електронски течности за цигари), тие содржат NicSalt. Предноста на течностите од NicSalt е тоа што тие го намалуваат таканаречениот удар во грлото, (Throat hit) па затоа е можно да се користат течности со многу поголема концентрација на никотин, поради што течностите од NicSalt се произведуваат главно во повисоки проценти на никотин.

NicSalt течностите се наменети за POD-уреди (на пр. Нео Pod, Cool Pod, Mini Pod ...) или за помали електронски модели на цигари (Elegance Energy ...).
Во никој случај не се препорачува употреба на посилни модели на електронски цигари, како и навика за чести повлекување што може да постои кај сегашните корисници на класични електронски цигари и течности!

Користењето ПОД уредите со NicSalt течностите е многу поблизу до рутината на пушачите:
После повлекувањето неколку пати, уредот се става настрана и количината на никотин што се внесува преку само неколку повлекувања е повеќе од доволна. Ова чувство е многу блиску до користењето на цигари од тутун.

Заклучок:
- Помала и поелегантна електронска цигара - ПОД
- Чувство близу до користење на цигари од тутун
- Помалку повлекување во текот на денот а вкупниот дневен внес на никотин е ист

Оваа комбинација (течности NicSalt со уреди POD) го револуционираше електронскиот пазар на цигари!

Повеќе информации за течности со никотински соли може да се најдат во статијата на нашиот BLOG.

Umbrella Nic Salt Bubble Gum – Вкус на гума за џвакање кој ве враќа во детсвото.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.