Aтомизер Ello Mini 2ml

More Views

Aтомизер Ello Mini 2ml

Availability: На состојба

Aтомизер ELLO Mini 2ml со најнови HW греачи носи ултимативно вапинг искуство со совршен вкус на секоја арома.
ден 1.435,00

VIP цена: ден 1.291,50

* Задолжителни полиња

ден 1.435,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Aтомизер ELLO Mini 2ml со најнови HW греачи носи ултимативно вапинг искуство со совршен вкус на секоја арома.Системот за сипање на течност без да отварате било кој дел од атомизерот е една од новините. Потребно е само муштиклата да ја притиснете на страна и се појавува отворот за ставање на течноста. Двократен широк канал за проток на воздух со можности за подесување за протокот на воздух одезбедуваат доволна количина на пареа за секој корисник. Карактеристики: Должина: 46mm; Ширина: 25mm; Капацитет: 2ml; Навој: 510 Содржина на пакетот: 1 x атомизер ELLO Mini ; 1 x HW1 single греач 0,2ohm; 1 x HW2 dual греач 0,3 ohm; Резервни дихтонг гумички.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.