Aтомизер Ello Mini XL

More Views

Aтомизер Ello Mini XL

Availability: На состојба

Атомизер ELLO Mini XL со најнови HW греачи донесува ултимативно вапинг искуство со совршен вкус за секоја арома.
ден 1.625,00

VIP цена: ден 1.462,50

* Задолжителни полиња

ден 1.625,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Атомизер ELLO Mini XL со најнови HW греачи донесува ултимативно вапинг искуство со совршен вкус за секоја арома. .Систем за ставање течнос без одвртување било кој дел од атомизерот е само една од новините.Потребно е само муштиклата да се турне на страна и ќе се појави отворот за течност.Двократни отвори за воздух со можност за подесување на протокот за воздух обезбедуваат доволно количина за секој корисник.Карактеристики: Должина: 64mm; Prečnik: 22mm; Капацитет: 5,5ml; Навиј: 510 Содржина на пакетот: 1 x атомизер ELLO Mini XL; 1 x HW1 single греач 0,2ohm; 1 x HW2 dual греач 0,3 ohm; Резервни диктони.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.