Adept со Zlide атомизер

More Views

Adept со Zlide атомизер

Availability: На состојба

Adept мод со Zlide aтомизет доаѓа од Инокин. Овој брилијантен мод е отпорен на вода, прашина и удри и во комбинација со атомизаторот Zlide е првенствено наменет за љубителите на МТЛ режимот за користење електронска цигара.
ден 3.649,00

VIP цена: ден 3.284,10

* Задолжителни полиња

ден 3.649,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Опис на производот:
Adept мод со Zlide aтомизет доаѓа од Инокин. Овој брилијантен мод е отпорен на вода, прашина и удри и во комбинација со атомизаторот Zlide е првенствено наменет за љубителите на МТЛ режимот за користење електронска цигара.

Содржина на пакетот:
1 x Adept мод ,
1 x Zlide атомизер,
1 x Резервно стакло за атомизатор,
1 x Грејач од 1 x Z 0,48 ом,
1 x Грејач од 1 x Z 1,6 ом,
1 x Дихтон гумички,
1 x Резервно стакло,
1 x Муштикла,
1 x USB кабел за полнење

Карактеристики:
Должина: 130мм
Ширина: 43,5мм
Длабочина: 30мм
Капацитет на резервоарот: 2мл
Батерија: 3000mAh
Максимална излезна моќност: до 17W

Како се користи

Отклучи / заклучи:
Електронската цигара „Innokin Adept“ е отклучена со притискање на копчето 5 пати по ред, и на ист начин се заклучува.

Употреба:
Потребно е да се задржи притиснато копчето за активирање додека се користи електронската цигара.

Режим на работа:
Adept модот има вграден чип кој препознава дали атомизаторот има грејач со отпорност повисок или понизок од 1 ом.
Ако грејачот е повисок од еден ом, стрелката на дисплејот ќе биде свртена налево, а линиите на дисплејот, кои се регулирани со едно копче за контрола, ја означуваат излезната моќност по следниот редослед:
1 линија - 11W
2 линија - 12W
3 линија - 13W
4 линија - 14W
Ако грејачот е помал од 1 ом, стрелката на дисплејот е свртена десно, а линиите на дисплејот ја означуваат излезната моќност по следниот редослед:
1 линија - 14W
2 линија - 15W
3 линија - 16W
4 линија - 17W

Наполнете ја батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што влезе во пакетот. Неопходно е да го поврзете кабелот со кој било USB извор на напојување (зиден адаптер , компјутер ...) и да го поврзете другиот дел со USB-портата на електронска цигара. Adept моделот исто така може да се користи додека батеријата се полни.

Полнење на атомизерот:
Течноста се истура во атомизерот одозгора. Прво, извадете ја муштиклата и турнете го горниот дел на атомизерот од означената страна, а потоа низ отворот истурете ја течноста во атомизерот. За време на првото истурање, почекајте неколку минути за грејачите добро да ја апсорбираат течноста.

Замена на грејачот:
Грејачот е прицврстен за основата на атомизерот. Прво, одвртете ја основата на атомизерот од телото на атомизерот, а потоа одвртете го грејачот од основата и навртете нов грејач.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.