ATOMИЗЕР NRG 3,5ML

More Views

ATOMИЗЕР NRG 3,5ML

Availability: Out of stock

Атомизерот на NRG и грејачите што ги користи се најдобриот досега произведен Vaporesso. Тие обезбедуваат неверојатно фин пар со многу вкус и имаат исклучително долг живот.
ден 1.700,00

VIP цена: ден 1.530,00

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Атомизерот на NRG и грејачите што ги користи се најдобриот досега произведен Vaporesso. Тие обезбедуваат неверојатно фин пар со многу вкус и имаат исклучително долг живот.


КАРАКТЕРИСТИКИ
Дијаметар: 22.0mm
Должина: 48,5mm
Тежина: 46g
Капацитет: 3,5ml
Конектор: 510

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ
Атомизерот на NRG и грејачите што ги користи се најдобриот досега произведен Vaporesso. Тие обезбедуваат неверојатно фин пар со многу вкус и имаат исклучително долг живот.

ПОЛНЕЊЕ НА АТОМИЗЕР
Течниот систем за чистење без одвртување на кој било дел од атомизерот е само една од предностите на овој распрснувач. Потребно е само да се нагоди устата и да се појави дупка за истекување на течност.

ЗАМЕНА НА ГРЕШКАТА
Грејачот е прицврстен на основата на атомизерот. Прво, исклучете ја основата на атомизаторот од телото на атомизерот, исфрлете го стариот грејач од основата, пресвртувајте го новиот грејач и вратете ја основата на телото на распрснувачот.

ЗАБЕЛЕШКА
Поради нискиот отпор на грејачите во овој распрснувач, не препорачуваме употреба на течности со концентрација на никотин поголема од 6 mg / ml.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи