ATOMИЗЕР VECO PLUS 3,5ML

More Views

ATOMИЗЕР VECO PLUS 3,5ML

Availability: На состојба

Капацитетот на Veco Plus атомизерот е 3,5 ml течност, а EUC греачите за него се произведени според најновите ЕКО стандарди.
ден 1.449,00

VIP цена: ден 1.304,10

* Задолжителни полиња

ден 1.449,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

ATOMИЗЕР VECO PLUS 3,5ML
Капацитетот на Veco Plus атомизерот е 3,5 ml течност, а EUC греачите за него се произведени според најновите ЕКО стандарди.
Содржина на пакетот:

1 x Veco Plus атомизер,
2 x ЕУЦ универзален грејач,
1 x Стаклено стакло

Течности:
Прво, неопходно е одвртете го капакот на атомизаторот, а потоа истурете ја течноста во атомизерот долж стаклото на атомизерот, никогаш во централниот канал. Капацитетот на атомизерот е 4ml течност.

Замена на грејачот:
ЕУЦ грејачи не се запечатени за кој било дел од атомизерот и се наоѓаат помеѓу основата на атомизерот и телото на распрснувачот. Потребно е да се исклучи основата од телото, да се отстрани стариот грејач и да се постават новите на своето место.

Регулација на протокот на воздух:
Протокот на воздух се регулира многу едноставно со вртење на прстен за контрола на протокот на воздух на една или на друга страна. Прстенот за контрола на протокот на воздух се наоѓа на горниот дел од атомизерот под устата.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи