Работно време за новогодишните и божиќните празници

Известување за работното време на нашите продажни места во моловите, за време на новогодишните и божиќните празници.

City Mall
31.12.2021. од 10 до 19 часот
01.01.2022. неработен ден
06.01.2022. од 10 до 19 часот
07.01.2022. од 12 до 19 часот

Ramstore Mall

31.12.2021. од 10 до 19 часот
01.01.2022. неработен ден
06.01.2022. од 10 до 19 часот
07.01.2022. од 12 до 19 часот

Capitol Mall

31.12.2021. од 10 до 19 часот
01.01.2022. неработен ден
06.01.2022. од 10 до 19 часот
07.01.2022. од 12 до 19 часот

East Gate Mall

31.12.2021. од 10 до 19 часот
01.01.2022. неработен ден
06.01.2022. од 10 до 19 часот
07.01.2022. од 12 до 19 часот