Вести

 • Зошто треба да преминете на електронските цигари

  Постојат многу предности при преминот на електронски циагри.Целта на електронските цигари е да понудат никотин без дополнителни здравствени ризици на кои се изложени пушачите доколку конзумирате цигари со тутунски никотин.
 • ЕЛЕКТРОНСКИ ЦИГАРИТИ - ЗДРАВНА ОПЦИЈА

  Постојат многу бенефити од електронските цигари. Со оваа безбедна опција добивате иста доза на никотин на кој сте навикнале, само без несаканите ефекти кои ги има обичната цигара од тутун!
 • Истражувањата ги докажуваат придобивките од електронските цигари

  Најновите податоци на СЗО (Светската здравствена организација) покажуваат дека пушењето е сè уште болест број еден што може да се спречи, убивајќи седум милиони луѓе ширум светот секоја година.
 • ВЛИЈАНИЕТО НА ЕЛЕКТРОНСКИ ЦИГАРИ ВРЗ ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ

  Е-цигарите се користат првенствено од пушачи на цигари, а во некои земји дури 30% од пушачи. Е-цигарите се користеле главно за да се престане или да се намали пушењето или на места каде е забрането пушење на конвенционални цигари и да заштедат пари затоа што е-цигарите се поевтини од класичните цигари.
 • АПТЕКИТЕ ВО МАНЧЕСТЕР БЕСПЛАТНО ДАВААТ ЕЛЕКТРОНСКИ ЦИГАРИ

  Аптеките во Манчестер им понудиле на пушачите бесплатна месечна залиха на електронски цигари се со цел да им помогнат да се откажат од пушењето.
 • Playboy кондоми СУПЕР АКЦИЈА за дистрибутери

  Сет од 8 ком по цени од само 178 денари (препорачана МП цена на која добивате комерцијален попуст)  238 денари редовна МП ЦЕНА сета. За дополнителни информации околу акцијата Ве молиме да контактирате наш комерцијален сектор на тел: 072/230-105.
 • Е – ЦИГАРИТЕ ЌЕ СЕ ИЗДАВААТ НА РЕЦЕПТ ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА

  Болниците би требале да продаваат е-цигари на пациентите, јавија од  Public Health England (PHE). Во меѓувреме, државните службеници треба да им помогнат на производителите да ги регистрираат е-цигарите како помагала за одвикнување од пушење.
 • Добро дојдовте

  Добро дојдовте на нашата потполно нова интернет продавница на која брзо и едноставно ќе пронајдете се што Ви е потребно. Во текот на нејзиното изработување посебен акцент ставивме на едноставно корисничко доживување и пребарување на посакуваните производи и информации со што помалку кликови. Добро знаеме колку е времето драгоцено и поради тоа обративме посебно внимание на се општата прегледност и функционалност на сајтот.
 • Umbrella VIP клуб

  Umbrella VIP клуб на своите членови донесува траен попуст на производите кои не се на акција! Член на Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште со Македонија стално или привремено.

11-19 of 19

Страница:
 1. 1
 2. 2