Резервоарот POD за NEO

More Views

Резервоарот POD за NEO

Availability: На состојба

Резервоарот POD за електронската цигара на НЕО е заменски дел кој целосно се менува кога се истроши.
ден 189,00
OR

VIP цена: ден 170,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Резервоарот POD за електронската цигара на НЕО е заменски дел кој целосно се менува кога се истроши.

Течности:
(1) Повлечете го POD и извадете го од батеријата.
(2) Отворете го капакот лоциран на дното на POD.
(3) Преку поголема дупка, истурете ја течноста во ПОД до 80% капацитет.
(4) Внимателно затворете го капакот.
(5) Вратете го POD на батеријата.
(6) Без притискање на копчето за активирање, повлечете го неколку пати за да дозволите грејачот добро да ја апсорбира течноста.

ЗАБЕЛЕШКА: Осигурајте се да ја отстраните етикетата од дното на POD пред првата употреба.

Замена на POD:
Кога сметате дека вашиот Umbrella NEO не дава доволно пареа или кога течноста значително го менува вкусот, едноставно повлечете го стариот POD од батеријата и заменете ја / заменете ја со нова.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.