COOL POD РЕЗЕРВОАРОТ

More Views

COOL POD РЕЗЕРВОАРОТ

Availability: На состојба

POD резервоарот за електронските цигари COOL POD е заменски дел кој се менува цело време.
ден 265,00
OR

VIP цена: ден 238,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

POD резервоарот за електронските цигари COOL POD е заменски дел кој се менува цело време.

Пополнување на резервоарот POD:
Притиснете го тесниот дел од резервоарот POD нагоре за да го отстраните!
Отворете го капакот и пополнете го резервоарот POD преку помала дупка!
Прво, извадете го резервоарот POD од цигарата со притискање на тесниот дел од резервоарот нагоре.
Потоа, отворете го капакот на резервоарот и истурете ја течноста во помала дупка во резервоарот до капацитет до 80%.

Замена на резервоарот POD:
Резервоарот POD се менува кога грејачот престанува да снабдува доволно пареа или кога вкусот на пареата значително се менува.
По заменувањето на резервоарот и истурете ја течноста во новиот резервоар, електронската цигара треба да се држи исправено 2 минути за да може грејачот добро да ја апсорбира течноста.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.