MINI POD РЕЗЕРВОАРОТ

More Views

MINI POD РЕЗЕРВОАРОТ

Availability: На состојба

Резервоарот POD за електронската цигара MINI POD е заменски дел што се менува цело време.
ден 255,00
OR

VIP цена: ден 229,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Резервоарот POD за електронската цигара MINI POD е заменски дел што се менува цело време.

Пополнување на резервоарот POD:
Прво, неопходно е да се отстрани резервоарот POD од цигарата со тоа што прво ќе се наметне напред и назад, а потоа ќе се повлече нагоре.
Потоа, отворете го капакот на резервоарот и истурете ја течноста во дупката до резервоарот до 80% капацитет.

Замена на резервоарот POD:
Резервоарот POD се менува кога грејачот престанува да снабдува доволно пареа или кога вкусот на пареата значително се менува.
По заменувањето на резервоарот и истурете ја течноста во новиот резервоар, електронската цигара треба да се држи исправено 2 минути за да може грејачот добро да ја апсорбира течноста.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.