Aтомизер eGo ONE V2 MEGA

More Views

Aтомизер eGo ONE V2 MEGA

Availability: На состојба

Атомизерот eGo ONE V2 MEGA е унапредена верзија на атомизерот eGo ONE MEGA.
ден 1.099,00

VIP цена: ден 989,10

* Задолжителни полиња

ден 1.099,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Атомизерот eGo ONE V2 MEGA е унапредена верзија на атомизерот eGo ONE MEGA. НАПОМЕНА: Греачот не е составен дел од пакетот на овој атомизер.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.