Греач за Protank II и Mini Protank атомизер 1,8ohm (органски памук)

More Views

Греач за Protank II и Mini Protank атомизер 1,8ohm (органски памук)

Availability: Out of stock

Греач со органски памук мора да биде добро натопен пред него што се активира доколку не е натопен гори памукот? одма по активирањето.
ден 115,00

VIP цена: ден 103,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Греач со органски памук за атомизер Protank II и Mini Protank кои одговараат на Prestige батериите.Исклучително се корисни за интензивни пушачи кога ќе осетите дека Вашиот атомизер дава помалку дим и арома само го промените греачот и буквално добивате нов атомизер.Овој греач компатибилен и за атомизерот ProTank 3.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.