OLE DIY aroma USA MIX 10ml

More Views

OLE DIY aroma USA MIX 10ml

Availability: На состојба

Арома на тутун од ОЛЕ usa-mix - Автентичен вкус на американски тутун!
ден 300,00
OR

VIP цена: ден 270,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Арома на тутун од ОЛЕ usa-mix - Автентичен вкус на американски тутун! Препорачано дозирање 2 - 4%
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.