Umbrella IZI POD Gold Tobacco

More Views

Umbrella IZI POD Gold Tobacco

Availability: На состојба

Одберете ја омилената арома за вашиот  IZI POD и искусете права промена и задоволство!

POD резервоари полнети со ТУТУНСКИ ароми:


American Tobacco
Traditional Tobacco
Gold Tobacco


POD резервоари полнети со НЕТУТУНСКИ ароми:

Forest MIX

Bubble Gum
Vanilla Cream
Icy Mint
Mango Tropical

ден 190,00

VIP цена: ден 171,00

* Задолжителни полиња

ден 190,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella IZI POD Gold Tobacco – Елегантна тутунска арома со многу сложен и долготраен вкус.

Спецификација:
- Наполнет (pre-filed) POD резервоар за IZI Device електронска цигара
- Зафатнина на POD резервоарот 1,7ml
- Отпор на греачот 1,2ohm
- Концентрација на никотин:
  * 0% (0mg/ml)
  * 1% (10mg/ml)
  * 2% (20mg/ml)

Со IZI POD-от заборавете на:
- кашлица, суво грло и последици од пасивно пушење од тутунските цигари,
- непријатен мирис, пепелници и отпушоци,
- полнење на атомизери, протекување и чистење...

IZI POD-овите се наполнети со течност со никотински соли и претставуваат права револуција во светот на електронските цигари.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи