Umbrella IZI vape DEVICE

More Views

Umbrella IZI vape DEVICE

Availability: На состојба

Umbrella IZI VAPE DEVICE - ПРАКТИЧНО - ЕДНОСТАВНО - ЕЛЕГАНТНО

Umbrella IZI VAPE е потполн новитет во светот на електронските цигари.

Овој мал уред пружа единствено и иновативно решение за незаборавно искуство при користењето на електронската цигара.

Umbrella IZI POD е направен од висококвалитетен алуминиум и доаѓа во три бои- црна, сива и златна.

ден 989,00

VIP цена: ден 890,10

* Задолжителни полиња

ден 989,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella IZI VAPE DEVICE - ПРАКТИЧНО - ЕДНОСТАВНО - ЕЛЕГАНТНО

Umbrella IZI VAPE е потполн новитет во светот на електронските цигари.

Овој мал уред пружа единствено и иновативно решение за незаборавно искуство при користењето на електронската цигара.

Umbrella IZI POD е направен од висококвалитетен алуминиум и доаѓа во три бои- црна, сива и златна.


Со Umbrella IZI VAPE електронската цигара заборавете на полнење на атомизерот,  јачина на никотин која не ви одговара и разни други ситуации. Единствениот затворен систем на IZI POD резервоарот, кој е наполнет со течности по специјална Nic Salt формула, ви овозможува искуство без гребење и оштрина во грлото.

УЛТРА МАЛ -  10 X 19 X 106mm
УЛТРА ЛЕСЕН - Само 23 грама
МНОГУ МОЌЕН - 350mAh/9W

Опис на производот
IZI VAPE е футуристички VAPE уред кој не содржи грејна жица ниту памук внатре во греачот, туку иновативен μKERA керамички греен елемент опремен со micro-heating технологија, кој е побезбеден, попрецизен и со совршени перформанси.

Содржина на пакетот
1 x IZI VAPE батерија
1 x IZI VAPE кабел за полнење
1 x Упатство за употреба

Со Umbrella IZI VAPE електронската цигара заборавете на полнење на атомизерот,  јачина на никотин која не ви одговара и разни други ситуации. Единствениот затворен систем на IZI POD резервоарот, кој е наполнет со течности по специјална Nic Salt формула, ви овозможува искуство без гребење и оштрина во грлото.

Во понудата се наоѓаат осум вида, наполнети подови, со следните вкусови:

American Tobacco
Traditional Tobacco
Gold Tobacco
Forest MIX
Bubble Gum
Vanilla Cream
Icy Mint
Mango Tropical

Полнење на батеријата
Кога LED светилката ќе засвети со црвена боја тоа е знак дека е потребно да се наполни. Едноставно приклучете го USB кабелот во USB портот на дното на цигарата, а другит дел приклучете го во извор на напојување (ѕиден адаптер, компјутер...).Во текот на полнењето  LED ламбицата свети со црвена боја, а кога батеријата целосно ќе се наполни  LED светилката престанува да свети.
Полнењето на батеријата трае околу 40 минути.
ДОБРА СТРАНА на IZI VAPE: Додека се полни батеријата можете да го користите  IZI VAPE device без никакви пречки.

Паметни функции за заштита на батеријата
Доколку, од било која причина, дојде до краток спој LED светилката ќе засвети 3 пати со ред. Доколку повлекувањето трае подолго од 8 секунди, функцијата за заштита од прегревање на IZI POD-от ќе се активира и ќе прекине дотокот на струја до грејниот елемент.


Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.