eGo AIO BOX

More Views

eGo AIO BOX

Availability: На состојба

eGo AIO BOX е понапредна верзија од eGo AIO моделот на електронски цигари.
ден 2.300,00

VIP цена: ден 2.070,00

* Задолжителни полиња

ден 2.300,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

eGo AIO BOX е понапредна верзија од eGo AIO моделот на електронски цигари. Со интегрирана батерија од 2100mah и малку поголемо куќиште од останатите модели на AIO моделот, овој мод е посебно интересен за сите корисници, поради својата едноставност можат да го користат и нови почетници. Капацитетот на танкот е 2ml за течноста. Димензиите на модот се 23mm x 43mm x 97mm.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.