Espion Silk со Notchcore атомизер

More Views

Espion Silk со Notchcore атомизер

Availability: Out of stock

Espion Silk во комбинација со NotchCore atomizer ја прави совршена основа за секој напреден пламен.
ден 6.490,00

VIP цена: ден 5.841,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Espion Silk во комбинација со NotchCore atomizer ја прави совршена основа за секој напреден пламен. Атомизаторот NotchCore е направен за МТЛ (уста и белодробно) употреба и обезбедува совршено густа и вкусена пареа.

СОДРЖИНА НА ПАКЕТ

1 x Espion Silk 2800mAh 80W
1 x атомизатор NotchCore
5 x CotchCoil грејач 0.45ohm
1 x USB кабел

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ
Espion Silk е уште една иновативна мода од Joyetech. Модот е покриен со антиалергиска гума која, покрај заштитата на најважните делови, обезбедува совршено чувство за одржување во вашата рака. Тоа е во согласност со големината, има интегриран батеријата од 2800mAh, максимална излезна моќност е 80W и ги има сите модови на работа (моќ / бајпас / TEMP (NI / ТИ / SS) / TCR (М1 / М2 / M3)). Во комбинација со NotchCore atomizer го прави совршена хармонија за секоја напредна vapera. Атомизаторот NotchCore е направен за МТЛ (уста и белодробно) употреба и обезбедува совршено густ и вкусен пар. Ги користи грејачите NotchCoil кои имаат многу долг живот.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Espion Silk:
Димензии: 29.5 x 40.0 x 80.0mm
Екран: 0,69-инчен OLED дисплеј
Батерија: 2800mAh (интегрирана)
Излезна моќност: 1-80W
Начин на работа: POWER / BYPASS / TEMP (NI / TI / SS) / TCR (M1 / M2 / M3)
Отпорност: 0.05-1.5ohm TEMP / TCR
0.05-3.5ohm МОЌНОСТ
Температурен опсег: 100-315 ° C / 200-600 ° F

NotchCore atomizer:
Дијаметар: 22.0mm
Должина: 49.5mm
Капацитет: 2.5ml
Грејач: 0.45ohm NotchCoil
Конектор: 510

УПАТСТВО ЗА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА
Режимот е отклучен со притискање на копчето за активирање пет пати по ред, и заклучен на ист начин. Кога се повлекува, потребно е да се држи клучот за активирање. LED индикаторот го прикажува режимот на работа, температурата, нивото на полнење на батеријата, напонот, моќноста и отпорноста на грејачите во томазаторот (Ω). Во зависност од материјалот од кој се поставени грејачи, можно е да го изберете режимот на работа за моменталниот грејач. Режимот на работа лесно се менува со повеќекратно притискање на копчето за активирање три пати по ред додека режимот е отклучен. Режимот TC-Ni е дизајниран за употреба со грејачи на никел кои се погодни за контрола на температурата. Режимот TC-Ti е дизајниран за користење со грејачи на Титан кои се погодни за контрола на температурата. Режимот TC-SS е дизајниран за употреба со грејачи од нерѓосувачки челик, што е погодно за контрола на температурата. Во TC-Ni, TC-Ti и TC-SS режимите температурата на грејачот може да се прилагоди од 100 - 315oC / 200 - 600oF. Во сите три TC режими, се постигнува дека жицата на грејачот никогаш не се загрева над поставената температура, со што задоволството на задоволството ќе биде сосема ново и побезбедно. Режимот VW ја прилагодува излезна моќност / напон од 1W до 80W и може да се користи со сите други видови на грејачи. Температурата / моќноста се прилагодува со притискање на копчињата + и -. Во TC-Ni, TC-Ti и TC-SS режим, можно е "заклучи" отпорноста на грејачите, така што по отстранувањето на атомизаторот и враќањето, сите поставки остануваат исти. Заклучувањето се врши со истовремено притискање на копчето за активирање и копчето + за три секунди, по што се појавува мал катанец на местото на знакот Ω на екранот. На ист начин, отпорот е отклучен. Заклучувањето на отпорот е подобро кога греачите се на собна температура бидејќи греењето може да ја зголеми отпорот. Во случај на отстранување и замена на атомизаторот во режими, и во ситуација кога отпорот не е заклучен, на екранот може да се појави "Нова серпентина истата надолу". Ако atomizer се врати со истиот грејач, потребно е да побара од копчето да ги задржи сите поставки непроменети. Во случај на враќање на атомизаторот со новиот грејач, потребно е да го притиснете копчето + за да го прилагодите режимот на работа на новиот грејач. Бидете сигурни дека отпорот е отклучен кога грејачот се заменува со нов грејач со различен отпор. На дното на режимот, постои копче за ресетирање, притиснувајќи ги сите назад кон фабричките поставки.

ПОЛНЕЊЕ НА АТОМИЗАТОР
Течниот систем за чистење без отклонување на кој било дел од атомизаторот е само една од предностите на овој распрснувач. Потребно е само да се турка устата и да се појави дупка за истекување на течноста.

ЗАМЕНА НА ГРЕАЧ
Греењето се наоѓа врз основа на атомизаторот. Прво, неопходно е да се отстрани стариот грејач со едноставно повлекување и, на негово место, да се инсталира нов грејач и да се врати базата на телото на atomizer. Грејлерите NotchCoil имаат долг животен век, а памукот во грејачите е многу лесно да се смени. Препорачаната моќност за работа со овие грејачи е од 20 до 30W.

ПОЛНЕЊЕ БАТЕРИЈА
Батеријата се полни преку USB кабел што се испорачува во пакетот. Можете да користите електронска цигара без никакво мешање кога ја полните батеријата.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи