Exceed GRIP

More Views

Exceed GRIP

Availability: На состојба

Надминување на Grip е ултра мал систем на паметни подни, базиран на класичен дизајн на кутии, кој ќе ви овозможи совршено уживање.
ден 2.579,00

VIP цена: ден 2.321,10

* Задолжителни полиња

ден 2.579,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Надминување на Grip е ултра мал систем на паметни подни, базиран на класичен дизајн на кутии, кој ќе ви овозможи совршено уживање. Го користи најновиот грејач на отпорност на EX-M Mesh 0,4ohm, и доаѓа со резервоар POD со интегриран грејач. Капацитетот на батеријата е 1000mAh, овозможувајќи целодневно користење на ова дете. Иновативна DBP (заштита од суво изгореници) технологија спречува греењето на грејачот и 100% го неутрализира дури и најмала шанса за изгорен вкус кога се влече.

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ
Надминување на Grip е ултра мал систем на паметни подни, базиран на класичен дизајн на кутии, кој ќе ви овозможи совршено уживање. Го користи најновиот грејач на отпорност на EX-M Mesh 0,4ohm, и доаѓа со резервоар POD со интегриран грејач од 0,8ohm. Капацитетот на батеријата е 1000mAh, овозможувајќи целодневно користење на ова дете. Иновативна DBP (заштита од суво изгореници) технологија спречува греењето на грејачот и 100% го неутрализира дури и најмала шанса за изгорен вкус кога се влече.

Содржина на пакетот:
1 x Надминете ја батеријата со зафат,
1 x Надминете го резервоарот за зафат со заменлив грејач,
1 x Надминете го резервоарот на Grip POD со интегриран грејач 0,8ohm,
2 x EX-M Грејач на решетката 0,4ohm i
1 x USB кабел за полнење.

Карактеристики:
Висина: 74мм
Ширина: 40мм
Длабочина: 21мм
Тежина: 74г
Волумен на резервоарот со заменлив грејач: 4,5 ml
Волумен на резервоарот на ПОД: 3,5 ml
Батерија: 1000mAh

Како се користи

Отклучи / заклучи:
Електронската цигара „Господар Грип“ се отклучува со еднократно притискање на копчето 5 пати по ред, по што светлината се осветлува 5 пати. Се заклучува на ист начин.

Употреба:
Потребно е да се задржи притиснато копчето за активирање додека се користи електронската цигара.
Наполнете ја батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што влезе во пакетот. Неопходно е да го поврзете кабелот со кој било USB извор на напојување (адаптер за wallидови, компјутер ...) и да го поврзете другиот дел со USB-портата на електронска цигара. Кога батеријата е целосно наполнета, светлината на цигарата престанува да осветлува. Моделот „Надминат од грип“ исто така може да се користи додека батеријата се полни. Кога ЛЕР е бела, батеријата е полна помеѓу 100% и 20%, кога станува црвена, батеријата е помеѓу 20% и 0% и треба да се наполни.

Полнење на течност:
Прво, треба да го отстраните резервоарот од цигарата со тоа што едноставно ќе го повлечете настрана и ќе го свртите наопаку. За двата резервоари (со заменлив грејач и резервоарот POD), извадете го заштитниот капак на силиконот и истурете ја течноста во резервоарот преку поголемиот отвор. Бидете внимателни да не го полните резервоарот бидејќи течноста може да истекува.

Замена на грејачот:
Прво, треба да го отстраните резервоарот од цигарата со тоа што ќе го повлечете настрана. После тоа е неопходно да се сврти резервоарот наопаку, резервоарот, на кој грејачот е свртен на страна, извадете го стариот грејач и заменете го новиот грејач на своето место.
Со резервоарот POD не е можно да се замени грејачот, туку да се смени целиот резервоар.
Кога за прв пат го користите или заменувате резервоарот за грејач / POD, почекајте неколку минути откако ќе ја истурите течноста за да им овозможат на грејачите добро да ја апсорбираат течноста.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.