iJust S 3000mAh

More Views

iJust S 3000mAh

Availability: На состојба

Батеријата iJust S има капацитет од 3000mAh и е компатибилна со голем број aтомизери од нашиот асортиман.
ден 2.299,00

VIP цена: ден 2.069,10

* Задолжителни полиња

ден 2.299,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Батеријата iJust S има капацитет од 3000mAh и е компатибилна со голем број aтомизери од нашиот асортиман.

Карактеристики
Дијаметар: 24.5mm
Должина: 81mm
Капацитет: 3000mAh

Како се користи

Отклучи / заклучи:
S iJust батеријата е отклучена со последователни, брзо притискање на 5 пати по ред, по што светлото трепка 5 пати. Се заклучува на ист начин.

Употреба:
Неопходно е да продолжите со притискање на копчето за активирање се додека не се користи електронската цигара.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел. Неопходно е да се поврзете со кабел за кој било извор USB напојување (адаптер ѕид, компјутерски ...), втор дел поврзан со USB порта на електронска цигара. Кога батеријата е целосно наполнета, светлото на цигарата престанува да трепка. Овој модел исто така може да се користи додека батеријата се полни. Кога во текот на употребата на батеријата, светлината е постојана наполнета помеѓу 100% и 60%, кога бавно трепка батеријата е наполнета помеѓу 59% и 30%, кога трепка брзо батеријата е наполнета помеѓу 29% и 10%, а кога работите се брзо се пали батеријата е наполнета помеѓу 9% и 0%.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.