iKonn Total

More Views

iKonn Total

Availability: На состојба

Eleaf iKonn Total е новодизајниран полумеханички мод од компанијата Eleaf.
ден 1.950,00

VIP цена: ден 1.755,00

* Задолжителни полиња

ден 1.950,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Eleaf iKonn Total е новодизајниран полумеханички мод од компанијата Eleaf. Со многу мали димензии и поседува многу иновации како што е скриено копче за активирање како и заштитен капак на лизгање за атомизерот. Користи една батерија 18650 која не е составен делод пакетот. Максимална моќ која овој мод може да ја овозможи е 50W. Содржина на пакетот: 1 x iKonn Total (без батерија); 1 x USB kabl. Kaрактеристики: Димензии: 48,8mm x 28mm x 71mm; Тип на навој: 510; Батерија: High Rate 18650 (не е составен дел од пакетот); Maксимслнс излезна моќ: 50W; Teжина: 133,9g
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.