iStick Kiya

More Views

iStick Kiya

Availability: На состојба

Толку мал, а така моќен. iStick KIYA е најнов мод од компанијата Eleaf исклучително минијатурни димензии.

Заштеда: 20%

Цена: ден 3.599,00

Special Price ден 2.879,20

Важи од 01.02.2023. do 28.02.2023. или до истекот на залихата.

* Задолжителни полиња

Цена: ден 3.599,00

Special Price ден 2.879,20

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Толку мал, а така моќен. iStick KIYA е најнов мод од компанијата Eleaf исклучително минијатурни димензии. Висината на овој мод е само 57мм, додека длабочината и ширината 35,5мм и 25,8мм. Максимална излезна моќ е 50W, а капацитетот на батеријата е 1600maAh. Поседува и дисплеј во различни бои и големина од 1,45inch-a на кои јасно се гледаат сите потребни информации. Покрај модот во пакетот уште се добива и USB кабел за полнење.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.