Jem

More Views

Jem

Availability: На состојба

Моделот Jem доаѓа од Innokin. Овој мал модел е погоден за употреба во секоја ситуација. Има LED дисплеј што го олеснува читањето на сите потребни информации. Наменет е за почетници или љубители на МТЛ методот за користење на е-цигари.
ден 2.239,00

VIP цена: ден 2.015,10

* Задолжителни полиња

ден 2.239,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Опис на производот
Моделот Jem доаѓа од Innokin. Овој мал модел е погоден за употреба во секоја ситуација. Има LED дисплеј што го олеснува читањето на сите потребни информации. Наменет е за почетници или љубители на МТЛ методот за користење на е-цигари.

Содржина на пакетот:
1 x Jem батерија,
1 x Jem атомизер,
2 x Jem грејач 1,6 ом,
1 x силиконски на дихтунг,
1 x USB кабел за полнење

Карактеристики:
Должина: 75 мм
Ширина: 16,5 мм
Длабочина: 23,2мм
Капацитет на атомизерот: 2мл
Батерија: 1000mAh
Максимална тежина: до 13,5 W

Како се користи

Отклучи / заклучи:
Електронската цигара „ Innokin Jem“ е отклучена со притискање на клучот 3 пати по ред, и на ист начин се заклучува.

Употреба:
Потребно е да се задржи притиснато копчето за активирање додека се користи електронската цигара.

Режим на работа:
Електронската цигара Jem има можност за прилагодување на излезната моќност од 10 до 13,5 W, што е повеќе од доволно за грејачи од 1.6хм. Едноставно притискање на копчињата за контрола ја прилагодува излезната моќност според афинитетите на корисникот.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што влезе во пакетот. Неопходно е да го поврзете кабелот со кој било USB извор на напојување (адаптер за wallидови, компјутер ...) и да го поврзете другиот дел со USB-портата на електронска цигара. Моделот Jem може да се користи додека батеријата се полни.

Полнење на атомизерот:
Течноста се истура во атомизерот одозгора. Прво, одвртете го капакот на атомизерот и истурете ја течноста во атомизерот низ дупките што се наоѓаат на страната. За време на првото истурање, почекајте неколку минути за грејачите добро да ја апсорбираат течноста.

Промена на грејачот:
Грејачот е прицврстен за основата на атомизерот. Прво, одвртете ја основата на атомизерот од телото на атомизерот, а потоа одвртете го грејачот од основата и навртете нов грејач на своето место.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи