LUXE 220W

More Views

LUXE 220W

Availability: На состојба

LUXE mod доаѓа од компанијата Vaporesso.Поседува фантастичен TFT екран во боја кој е осетлив на допир. Освен тастерот за активација не поседува ни еден друг тастер , сите подесувања се вршат многу лесно со помош на touchscreen. Максималната излезна сила на модот 220 W. Го движат две 18650 батерии кои не се составен дел на пакетот. Во овој мод е вграден најновиот OMNI board 4.2 чип кој пружа мноштво нови функции.
ден 5.222,00

VIP цена: ден 4.699,80

* Задолжителни полиња

ден 5.222,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Опис на производот:
LUXE mod доаѓа од компанијата  Vaporesso.Поседува фантастичен TFT екран во боја кој е осетлив на допир. Освен тастерот за активација не поседува ни еден друг тастер , сите подесувања се вршат многу лесно со помош на touchscreen. Максималната излезна сила на модот 220 W. Го движат две 18650 батерии кои не се составен дел на пакетот. Во овој мод е вграден најновиот OMNI board 4.2 чип кој пружа мноштво нови функции.

Содржина на пакетот:
1 x LUXE mod 220W
1 x кабел за полнење

Карактеристики:
- Висина 99,9mm, 
- Ширина 47,8mm, 
- Длабочина 29,5mm, 
- Макслимална излезна сила 220W

Упатство за правилно користење
Прво е потребно да се отстрани поклопецот на батеријата кои се наоѓа на задната странана модот и со магнети е прицврстен за модот и на тоа место да се позиционираат две 18650 батерии(не се составен дел од пакетот. Модот се отклучува со притискање на тастерот за активација пет пати по ред , а на ист начин се заклучува. При вовлекување неопходно е да се држи тастерот за активација.Екранот го прикажува режимот на работа, температурата. Екранот го покажува режимот на работа, температурата,ниво на наполнета батерија, напон,сила,отпор на грејачот во атомизерот. (Ω), точно време, број на повлекувања и траење до последното повлекување.
Сите подесувања се вршат многу лесно со помош на екранот кој е осетлив на допир. Доколку во долниот дел од екранот се наоѓа мал катанец,тоа е знак дека екранот е заклучен и дека е потребно да го отклучите со брзо притискање на тастерот за активација 3 пати по ред.Кога катанецот ќе исчезне од екранот touchscreen е отклучен и може да се вршат сите подесувања. Модот ќе завибрира секој пат кога ќе се притисне тастерот за активација и на тој начин дополнително ќе биде известен дека ја примил посакуваната команда.
Подесувањето на излезната сила/температура се врши со притискање на левата или десната точкичкана дното на екранот. Со притискање на средина на екранот на кој се наоѓа мало лого (меѓу левата и десната точка)три пати со ред се влегува во менито на модот. Низ менито се движите со притискање на левата или десната точкичка,а со притискање на логото се влегува во саканото под-мени.
Во зависност од материјалот од  кој се направени греачите можно е да се одбере режим на работа кој е наменет за моменталниот греач. Режим VT-Ni е направен за користење на греачите од титаниум кој е погоден за контролирање на температурата. Режимот VT-SS е направен за користење со греачи од нерѓосувачки челик (Stainless Steel) кој е погоден за контролирање на температурата. Во режимите  VT-Ni, VT-Ti i VT-SS температурата на греачот може да се подесува од 100 - 315oC / 200 - 600oF. Во сите три  VT режими се постигнува тоа да жицата на греачот никогаш не се прегрева над соодветната температура., со што задоволството е на сосем ново и бесбедно ниво. Во режимот се подесува излезната сила/напон од 5W до 220 W и може да се користи со сите останати видови на греачи. ByPass режимот на работа овозможува LUXE модот да се користи како механички мод, а трите TCR режими пружаат можност за подесување на уредот и во потполност да се прилагоди на потребите на корисникот.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел кој доаѓа во пакувањето или преку екстерниот полнач 18650 батерија. Доколку се полни преку УСБ кабел потребно е да се приклучи кабелот на УСБ портот кој се наоѓа од страната на модот. Електронската цигара  може да се користи и додека батеријата се полни

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.