LUXE NANO СО SKRR S МИНИ АТОМИЗЕР

More Views

LUXE NANO СО SKRR S МИНИ АТОМИЗЕР

Availability: На состојба

LUXE Nano модот so SKRR S Mini атомизер ни доаѓа од компанијата Vaporesso. Модот поседува фантастичен TFT екран во боја кој е осетлив на допир.Освен тастерите за активација не поседува ни еден друг тастер , сите подесувања се вршат многу лесно со помош touchscreen.
ден 5.742,00

VIP цена: ден 5.167,80

* Задолжителни полиња

ден 5.742,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Опис на производот:
 LUXE Nano модот so SKRR S Mini атомизер ни доаѓа од компанијата Vaporesso. Модот поседува фантастичен TFT екран во боја кој е осетлив на допир.Освен тастерите за активација не поседува ни еден друг тастер , сите подесувања се вршат многу лесно со помош touchscreen.Максималната излезна сила на модот е 80W. Го подига интегрирана батерија со капациетет од 2500mAh.Во овој мод е вграден најновиот  OMNI board 4.2 чип кој пружа мноштво на нови функции.
SKRR S Мини атомизерот е еден од најмоќните атомизери кои до сега се произведени од страна на оваа компанија. Внатрешниот систем за дистрибуција на воздухот Quadflow обезбедува сјаен вкус на ароми без прскања на течности создавајќи совршена рамнотежа помеѓу вкусот о количината на пареа.

Содржина на пакетот

1 x LUXE Nano мод
1 x SKRR S Мини атомизер
1 x QF Strip греач 0.15Ω
1 x QF Meshed греач 0.2Ω
1 x Кабел за полнење
1 x Силиконска заштита
4 x Dihtung гумички

Карактеристики:
LUXE Nano мод
- Висина 77,7mm,
- Ширина 40,3mm,
- Длабочина 26,2mm,
- Максимална излезна сила 80W
- Капацитет на батеријата 2500mAh

SKRR S Мини атомизер
- Пречник 23mm,
- Висина 49,5mm,
- Капацитет 3,5mm

Упатство за правилно користење
Модот се вклучува со притискање на тастерите за активација 5 пати по ред а на ист начин и се заклучува.Модот се отклучува со притискање на тастерите за активација пет пати по ред а на ист начин и се заклучува .Екранот го покажува режимот на работа, температурата,нивото на наполнета батерија, напон, сила и отпор на греачот во атомизерот  (Ω),точно време, број на повлекувања и траење на последното повлекување.
 Сите подесувања се вршат многу лесно со помош на екранот кој е осетлив на допир. Доколку во долниот дел од екранот се наоѓа мал катанец,тоа е знак дека екранот е заклучен и дека е потребно да го отклучите со брзо притискање на тастерот за активација 3 пати по ред.Кога катанецот ќе исчезне од екранот touchscreen е отклучен и може да се вршат сите подесувања. Модот ќе завибрира секој пат кога ќе се притисне тастерот за активација и на тој начин дополнително ќе биде известен дека ја примил посакуваната команда.
Подесувањето на излезната сила/температура се врши со притискање на левата или десната точкичкана дното на екранот. Со притискање на средина на екранот на кој се наоѓа мало лого (меѓу левата и десната точка)три пати со ред се влегува во менито на модот. Низ менито се движите со притискање на левата или десната точкичка,а со притискање на логото се влегува во саканото под-мени.
Во зависност од материјалот од  кој се направени греачите можно е да се одбере режим на работа кој е наменет за моменталниот греач. Режим VT-Ni е направен за користење на греачите од титаниум кој е погоден за контролирање на температурата. Режимот VT-SS е направен за користење со греачи од нерѓосувачки челик (Stainless Steel) кој е погоден за контролирање на температурата. Во режимите  VT-Ni, VT-Ti i VT-SS температурата на греачот може да се подесува од 100 - 315oC / 200 - 600oF. Во сите три  VT режими се постигнува тоа да жицата на греачот никогаш не се прегрева над соодветната температура., со што задоволството е на сосем ново и бесбедно ниво. Во режимот се подесува излезната сила/напон од 5W до 220 W и може да се користи со сите останати видови на греачи. ByPass режимот на работа овозможува LUXE модот да се користи како механички мод, а трите TCR режими пружаат можност за подесување на уредот и во потполност да се прилагоди на потребите на корисникот.

 

Полнење на батерија
Батеријата се полни преку УСБ кабел кој се добива во пакувањето . Потребно е УСБ кабелот да се приклучи на УСБ порт кој се наоѓа од страната на модот а другиот дел во изворот на напојување не поголемод А2. Во текот на полнењето на батеријата можете да ја користите електронската цигара без никакви проблеми.

Полнење на атомизерот
1 – Одвртете го и извадете го поклопецот на атомизерот
2 – Наполнете го атомизерот низ дупчето од страна но никако низ централниот канал
3 – Вратате го поклопецот на атомизерот
4 – Почекајте неколку минути пред користење за грејачите добро да ја впијат течноста

Замена на греачите
Греачот се наоѓа зашрафен за базата (долниот дел) на атомизерот.Најнапред е потребно да се одврти базата на атомизерот од телото на атомизерот, а потоа да се одврти дотраениот греач од базата и на негово место да се заврти нов греач.При ставање на новиот греач препорачуваме неколку капки на течност директно да да ги накапете на греачот како за добро да се впие течноста.

НАПОМЕНА
Поради нискиот отпор на греајачот во овој атомизер не препорачуваме да користите течности со концетрација на никотин поголеми од 6mg/ml.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи