Атомизер ProCore Motor

More Views

Атомизер ProCore Motor

Availability: На состојба

Aтомизерот ProCore мотор е иновативен aтомизер дизајниран за најсложените корисници.
ден 2.049,00

VIP цена: ден 1.844,10

* Задолжителни полиња

ден 2.049,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Aтомизерот ProCore мотор е иновативен aтомизер дизајниран за најсложените корисници. Се одликува со нов систем за полнење на течности преку горниот капак без отстранување или отстранување на кој било дел од атомизаторот. Капацитетот на атомизаторот е 2 мл течност, но пакетите (поголемо стакло и продолжена цевка) може да се зголемат до 4.5ml. Дијаметарот на овој atomizer е 25mm, па затоа е најдобро да се погледне кога се користи со модови кои се или широк или широк. Содржина на пакетот: 1 x ProCore моторни атомизатори, 1 x ProC1 грејач 0,4ohm, 1 x ProC1-S грејач 0,25ohm, 1 x продолжен црево, 1 x Поголемо стакло и резервни делови.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.