SINUOUS V80 СО AMOR NSE АТОМИЗЕР

More Views

SINUOUS V80 СО AMOR NSE АТОМИЗЕР

Availability: На состојба

На SINUOUS V80 со полу-транспарентно тело е многу хармоничен и елегантен дизајн на WISMEC. Се напојува со 18650 батерија. Обезбедува моќен излез од 80W заедно со бројни други уникатни функции, вклучувајќи го и 510-конекторот поставен на централно ниво, 2-брзиот полнеж и OLED дисплејот од 0,91 инчи.
Едноставно, ефикасно и прифатливо, тоа е WISMEC
ден 4.649,00

VIP цена: ден 4.184,10

* Задолжителни полиња

ден 4.649,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

SINUOUS V80 СО AMOR NSE АТОМИЗЕР

На SINUOUS V80 со полу-транспарентно тело е многу хармоничен и елегантен дизајн на WISMEC. Се напојува со 18650 батерија. Обезбедува моќен излез од 80W заедно со бројни други уникатни функции, вклучувајќи го и 510-конекторот поставен на централно ниво, 2-брзиот полнеж и OLED дисплејот од 0,91 инчи.
Едноставно, ефикасно и прифатливо, тоа е WISMEC

Опис на производот:
На SINUOUS V80 со полу-транспарентно тело е многу хармоничен и елегантен дизајн на WISMEC. Се напојува со 18650 батерија. Обезбедува моќен излез од 80W заедно со бројни други уникатни функции, вклучувајќи го и 510-конекторот поставен на централно ниво, 2-брзиот полнеж и OLED дисплејот од 0,91 инчи.
Amor NSE, практичен atomizer дизајниран за MTL и DTL употреба, сигурно ќе ви обезбеди одлично искуство со вкус со интензивен вкус и огромни облаци од пареа.
Едноставно, ефикасно и прифатливо, тоа е WISMEC SINUOUS V80.

Karatkeristike:
ГОЛЕМИНА V80 мод
- Висина 81мм,
- Ширина 34мм,
- Длабочина 27мм,
- Максимална излезна моќност 80W

Амонизатор на Амор NSE
- Висина: 46мм;
- Дијаметар: 26мм;
- Волумен: 3ml;
- Тема: 510

Содржина на пакетот
1 x Sinuous V80,
1 x Atomizer Amor NSE 3ml,
1 x Греј WS04 MTL 1.3ohm,
1 x Грејач WS-M 0,27ohm и
1 x QC кабел за полнење.

Инструкции за правилна употреба
Прво, треба да го отворите капакот на батеријата што се наоѓа на дното на режимот и да ја поставите батеријата 18650 на место. Режимот е отклучен со притискање на копчето за активирање пет пати по ред и заклучен на ист начин. Кога се повлекува, потребно е да се држи клучот за активирање. На екранот се прикажува режимот на работа, температурата, нивото на полнење на батеријата, напонот, моќноста и отпорноста на грејачите во atomizer (Ω).
Во зависност од материјалот од кој се поставени грејачи, можно е да го изберете режимот на работа за моменталниот грејач. Режимот на работа може лесно да се промени со притискање на три пати од копчето за активирање додека е вклучен режимот. Кога ќе влезе во менито, со притискање на копчето + или - се менува режимот. Режимот TC-Ni е дизајниран за употреба со грејачи на никел кои се погодни за контрола на температурата. Режимот TC-Ti е дизајниран за употреба со Титаниум грејачи кои се погодни за контрола на температурата. Режимот TC-SS е дизајниран за употреба со грејачи од нерѓосувачки челик, што е погодно за контрола на температурата. Во TC-Ni, TC-Ti и TC-SS, температурата на грејачите може да се прилагоди од 100 - 315oC / 200 - 600oF. Во сите три TC режими, се постигнува дека жицата на грејачот никогаш не се загрева над поставената температура, што го доведува задоволството на сосема ново и побезбедно ниво. Режимот VW ја прилагодува излезна моќност / напон од 1W до 80W и може да се користи со сите други видови на грејачи. бајпас на владата им овозможува на пргав V80 користи како механички режим, на три начини TCR (М1, М2 и М3) нуди можност за поставување на уредот целосно да се прилагодат на потребите на корисниците. Температурата / моќноста се прилагодува со притискање на копчињата + и -. ТЦ-Ni, Ти-ТК и TC-SS режим што е можно да се "брава" грејач на отпор, со цел по отстранувањето на распрснувачот и враќање на сите прилагодувања остануваат исти. Заклучувањето се врши со истовремено притискање на копчето за активирање и копчето + за три секунди, по што се појавува мала катанец на местото на знакот Ω на екранот. На ист начин, отпорот е отклучен. Заклучувањето на отпор е подобро кога греачите се на собна температура бидејќи греењето може да го зголеми отпорот. На екранот може да се прикажат иформации како што е бројот на влечење, вкупната должина на влечење во секунди и моменталната јачина на батеријата. За да го смените информациите на екранот е потребно во режим на VW, држете го копчето за активирање на копчето +, проследено со информации за клучните почеток да трепка, притискање на + или - копче го поставува саканата информација на екранот.
Пополнување на атомизаторот
Многу елегантен начин на пумпање на течности во амозаторот Аморе NSE е само една од предностите. Прво, извлечете го устата и потоа притиснете го капакот на атомизаторот во означената страна и се појавува дупка за отстранување на течноста.

Регулација на проток на воздух за да се произведе ефект на посилен или помал вкус
Протокот на воздух се регулира многу лесно со вртење на прстен за контрола на протокот на воздух. Прстенот за контрола на протокот на воздух се наоѓа на дното на атомизаторот.

Резервни грејачи
Грејачот е прицврстен на основата на атомизаторот. Прво, исклучете ја основата на атомизаторот од телото на атомизаторот, исфрлете го стариот грејач од основата, пресвртувајте го новиот грејач и вратете ја основата на телото на распрснувачот.

Полнење на батеријата
Батеријата се полни преку USB кабел што се испорачува во пакетот или преку надворешен полнач за 18650 батерии. Ако се полни преку USB кабел, потребно е да го поврзете USB кабелот со USB-портата на страната на режимот, а другиот дел од изворот на напојување. Можете да користите електронска цигара без никакви пречки при полнење на батеријата преку USB кабел.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.