Sky Solo Plus

More Views

Sky Solo Plus

Availability: На состојба

Скај Соло Плус е Една електронска цигара со конзистентни димензии која подеднакво ќе им служи на почетниците и напредните корисници.
ден 2.849,00

VIP цена: ден 2.564,10

* Задолжителни полиња

ден 2.849,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Скај Соло Плус е Една електронска цигара со конзистентни димензии која подеднакво ќе им служи на почетниците и напредните корисници. Капацитетот на батеријата од 3000mAh овозможува целосна употреба без никакви проблеми. Капацитетот на атомизерот за течност од 8ml, а GT мрежните грејачи за време на употребата на производи создаваат облаци од пареа.

Содржина на пакетот:

1 x Sky Solo Plus електронска цигара,
2 x GT Мешан грејач од 0.18Ω,
4 x Дихтунг гума,
1 x USB кабел за полнење

Карактеристики:
Дијаметар: 30mm
Должина: 130mm
Капацитет: 8ml
Батерија: 3000mAh

Како се користи
Отклучување / заклучување:
Електронската цигара Скај Соло Плус е отклучена последователно, брзо притискање на копчето 5 пати по ред и заклучена на ист начин.

Употреба:
Неопходно е да продолжите со притискање на копчето за активирање додека не се користи електронската цигара.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што доаѓа во пакетот. Потребно е да го поврзете кабелот со било кој USB извор на енергија (ѕиден адаптер, компјутер ...) и да го поврзете другиот дел со USB-портата на електронска цигара. Додека батеријата се полни, светилката на копчето свети со црвено, и кога светилката е зелена, таа станува зелена. Скај Соло Плус исто така може да се користи додека батеријата се полни.

Течности:
Прво, потребно е одвртете го капакот на атомизаторот и потоа истурете ја течноста во атомизаторот преку поголемо отворање, а не во централниот канал. Капацитетот на атомизаторот е 8ml течност.

Замена на грејачот:
Грејачот е прицврстен директно на батеријата на која се наоѓа атомиерот. Неопходно е одвртете го целиот горен дел од распрснувачот, потоа одвртете го стариот грејач од батеријата и свртете го новото на свое место.


Индикација за полнење на батеријата:
Кога светилките се запалени во зелена, батеријата е полн помеѓу 100% и 70%, кога станува сина, батеријата е полна меѓу 69% и 30%, кога ќе достигне црвена боја батеријата е полна меѓу 29% и 0%.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.