SWAG СО NRG ATOMИЗЕР

More Views

SWAG СО NRG ATOMИЗЕР

Availability: Out of stock

SWAG е модерен дизајн на хармоничните димензии кои доаѓаат од Vaporesso. Во прилог на NRG атомизаторот, тој обезбедува совршени перформанси, а апаратот на NRG и грејачите што ги користи се најдобриот досега произведен Vaporesso.
ден 4.450,00

VIP цена: ден 4.005,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

SWAG е модерен дизајн на хармоничните димензии кои доаѓаат од Vaporesso. Во прилог на NRG атомизаторот, тој обезбедува совршени перформанси, а апаратот на NRG и грејачите што ги користи се најдобриот досега произведен Vaporesso.

СОДРЖИНА НА ПАКЕТ

1 x SWAG 80W
1 x NRG atomizer 2ml
1 x Резервно стакло за атомизер
1 x GT CCELL грејач 0,5ohm
1 x GT2 Core Heater 0.4ohm
1 x Дихтунг гума
1 x USB кабел

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ
SWAG е модерен дизајн на хармоничните димензии кои доаѓаат од Vaporesso. Се напојува со 18650 батерии кои не се дел од пакетот, а максималната моќност што може да ја испорача е 80W. Овој модел го вклучува најновиот OMNI Board 2.0 чип, кој обезбедува многу функции кои ќе им овозможат на секој корисник да уживаат совршено. Во прилог на NRG атомизаторот, тој обезбедува совршени перформанси, а апаратот на NRG и грејачите што ги користи се најдобриот досега произведен Vaporesso. Тие обезбедуваат неверојатно фин пар со многу вкус и имаат исклучително долг живот.

КАРАКТЕРИСТИКИ
Режим на SWAG:
Димензии: 74,8 x 47,9 x 25,3 милиметри
Тежина: 64g
Екран: 0.91-инчен OLED дисплеј
Батерија: 18650 (не е дел од пакетот)
Излезна моќност: 5-80W
Режими на работа: Smart VW (H / N / S), CCW, CCT, VT (NI, TI, SS), TCR (M1, M2), RCT, BYPASS
Отпорност: 0.05-5ohm
Температурен опсег: 100-315 ° C / 200-600 ° F

NRG атомизер:
Дијаметар: 22.0mm
Должина: 44mm
Капацитет: 2ml
Конектор: 510
УПАТСТВО ЗА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА
Прво, исклучете го капакот на батеријата, кој се наоѓа на врвот на модата и поставете ја батеријата 18650 на место. Режимот е отклучен со притискање на копчето за активирање пет пати по ред и заклучен на ист начин. Кога се повлекува, потребно е да се држи клучот за активирање. OLED дисплејот го прикажува режимот на работа, температурата, нивото на полнење на батеријата, напонот, моќноста и отпорноста на грејачи во атомизаторот (Ω). Atutomatsko грејач признавање ви овозможува веднаш штом ќе се направи контакт меѓу atomizer, чипот детектира материјалот од кој е направен и грејачот во случај на греалка жица Cantal автоматски се префрла на владата ако претходно бил еден од режимот на VT. Заклучувањето на копчињата се врши со притискање на копчињата MODE и + повеќепати за две секунди, и на ист начин копчињата се отклучуваат. Во зависност од материјалот од кој се поставени грејачи, можно е да го изберете режимот на работа за моменталниот грејач. Режимот на работа може лесно да се промени со притискање на копчето MODE за 3 секунди. Режимот VT-Ni е дизајниран за употреба со грејачи на никел кои се погодни за контрола на температурата. Режимот VT-Ti е дизајниран за користење со грејачи на титаниум кои се погодни за контрола на температурата. Режимот VT-SS е дизајниран за употреба со грејачи од нерѓосувачки челик, што е погодно за контрола на температурата. Во режимите VT-Ni, Ти-VT и VT-SS температурата на грејач може да се прилагоди од 100 - 315oC / 200 - 600oF. Во сите три VT режим гарантира дека жица грејач никогаш загреани над поставената температура, со што се зголемува уживањето во целина ново ниво и безбеден. Во Smart VW режимот, може да се избере еден од трите предефинирани режими: H-High (најсилен), N-Normal(средината) и S-Soft (најслабата). Режимот CCW ја прилагодува излезна моќност / напон од 5W до 80W и може да се користи со сите други видови на грејачи. Температурата / моќноста се прилагодува со притискање на копчињата + и -. Во TC-Ni, TC-Ti и TC-SS режим е можно да се "заклучи" отпорноста на грејачите, така што по отстранувањето на атомизаторот и враќањето, сите поставки остануваат исти. Заклучувањето се врши со истовремено притискање на копчето MODE и - копче две секунди, по што на екранот се појавува мал катанец, наместо Ω. На ист начин, отпорот е отклучен. Заклучувањето на отпор е подобро кога греачите се на собна температура бидејќи греењето може да го зголеми отпорот. Во случај на отстранување и замена на атомизаторот во режими, и во ситуација кога отпорот не е заклучен, на екранот може да се појави "OLD LOAD: -, NEW LOAD: +". Ако атомизерот се врати со истиот грејач, неопходно е да се побара од копчето да ги задржи сите поставки непроменети. Во случај на враќање на атомизаторот со новиот грејач, потребно е да го притиснете копчето + за да го прилагодите режимот на работа на новиот грејач. Бидете сигурни дека отпорот е отклучен кога грејачот се заменува со нов грејач со различен отпор.

ПОЛНЕЊЕ НА АТОМИЗЕРОТ
Течниот систем за чистење без одвртување на кој било дел од атомизерот само една од предностите на овој распрснувач. Потребно е само да се нагоди устата и да се појави дупка за истекување на течност.

ЗАМЕНА НА ГРЕШКАТА
Грејачот е прицврстен на основата на атомизаторот. Прво, исклучете ја основата на атомизерот од телото на атомизерот, исфрлете го стариот грејач од основата, пресвртувајте го новиот грејач и вратете ја основата на телото на распрснувачот.

ЗАБЕЛЕШКА
Поради нискиот отпор на грејачите во овој распрснувач, не препорачуваме употреба на течности со концентрација на никотин поголема од 6 mg / ml.

ПОЛНЕЊЕ БАТЕРИЈА
Батеријата се полни преку USB кабел што се испорачува во пакетот или преку надворешен полнач за 18650 батерии. Ако се полни преку USB-кабел, потребно е да го поврзете USB-кабелот со USB-портата на страната на режимот. Можете да користите електронска цигара без никакви пречки при полнење на батеријата преку USB кабел.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.