Tessera 150W

More Views

Tessera 150W

Availability: На состојба

Eleaf Tessera - веројатно најубаво дизајниран мод што сте го виделе досега. Има голем TFT бои во боја со сите потребни податоци.

Заштеда: 20%

Цена: ден 4.750,00

Special Price ден 3.800,00

Важи од 01.02.2023. do 28.02.2023. или до истекот на залихата.

* Задолжителни полиња

Цена: ден 4.750,00

Special Price ден 3.800,00

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

СОДРЖИНА НА ПАКЕТ
1 x Tessera 150W
1 x USB кабел

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ
Eleaf Tessera - веројатно најубаво дизајниран мод што сте го виделе досега. Има голем TFT бои во боја со сите потребни податоци. Максималната излезна моќност е 150W, а капацитетот на вградената батерија е 3400mAh. Ги поддржува сите тековни режими на работа (VW / RTC / TC Ni / TC Ti / TC SS / TCR).

КАРАКТЕРИСТИКИ
- Димензии: 83mm x 42mm x 30.5mm
- Тежина 217гр
- Тип на навој: 510
- Батерија: 3400mAh

УПАТСТВО ЗА ПРАВИЛНА УПОТРЕБА
Режимот е отклучен со притискање на копчето за активирање пет пати по ред, и заклучен на ист начин. Кога се повлекува, потребно е да се држи клучот за активирање. На екранот во боја се прикажува режимот на работа, температурата, нивото на полнење на батеријата, напонот, моќноста и отпорноста на грејачите во томазаторот (Ω), точното време. Во зависност од материјалот од кој се поставени грејачи, можно е да го изберете режимот на работа за моменталниот грејач. Работен режим е лесно да се промени со повторно притискање на копчето за активирање на три пати по ред, додека отклучен режим кој влегува во менито, и на + и - клучеви се случува низ менито и изберете ја соодветната функција. Режимот TC-Ni е дизајниран за употреба со грејачи на никел кои се погодни за контрола на температурата. Режимот TC-Ti е дизајниран за користење со грејачи на Титан кои се погодни за контрола на температурата. Режимот TC-SS е дизајниран за употреба со грејачи од нерѓосувачки челик, што е погодно за контрола на температурата. Во TC-Ni, TC-Ti и TC-SS режимите температурата на грејачот може да се прилагоди од 100 - 315oC / 200 - 600oF. Во сите три TC режими, се постигнува дека жицата на грејачот никогаш не се загрева над поставената температура, со што задоволството на задоволството ќе биде сосема ново и побезбедно. Режимот VW ја прилагодува излезна моќност / напон од 1W до 150W и може да се користи со сите други видови на грејачи. Температурата / моќноста се прилагодува со притискање на копчињата + и -. ТЦ-Ni, Ти-ТК и TC-SS режим што е можно да се "брава" грејач на отпор, со цел по отстранувањето на распрснувачот и враќање на сите прилагодувања остануваат исти. Заклучувањето на отпорот е подобро кога греачите се на собна температура бидејќи греењето може да ја зголеми отпорот. Во случај на отстранување и враќање на атомизаторот во режим, и во ситуација кога отпорот не е заклучен, на екранот може да се појави "Нов калем десно исто лево". Ако atomizer се врати со истиот грејач, потребно е да побара од копчето да ги задржи сите поставки непроменети. Во случај на враќање на атомизаторот со новиот грејач, потребно е да го притиснете копчето + за да го прилагодите режимот на работа на новиот грејач. Бидете сигурни дека отпорот е отклучен кога грејачот се заменува со нов грејач со различен отпор.

ПОЛНЕЊЕ БАТЕРИЈА
Батеријата се полни преку USB кабел што се испорачува во пакетот. Можете да користите електронска цигара без никакво сметање кога ја полните батеријата.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.