Umbrella AIO Mini

More Views

Umbrella AIO Mini

Availability: На состојба

Елегантна и дискретна Umbrella AIO Mini електронска цигара е одличен СИТЕ ВО ЕДЕН модел кој е дизајниран не само за почетници, туку и за сите.
ден 1.399,00

VIP цена: ден 1.259,10

* Задолжителни полиња

ден 1.399,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Елегантна и дискретна Umbrella AIO Mini електронска цигара е одличен СИТЕ ВО ЕДЕН модел кој е дизајниран не само за почетници, туку и за сите. Амбрела AIO Mini е неверојатно едноставен и лесена за употреба. Најновата технологија на производството овозможува батеријата да има многу ниска излезна моќност што речиси двапати го продолжува животот на батеријата. AIO Мини грејачи се специјално дизајнирани за овој модел и се оптимизирани за употреба со течности кои имаат повисок процент на никотин. Тенковите од 1,2ml, кои се осветлени со седум различни бои, го прават AIO Mini идеален модел за секого.

Содржина на пакетот:
1 * Umbrella AIO Mini е-цигара
2 * Umbrella AIO Мини грејач
1 * USB кабел за полнење
1 * Силиконски гуми

Карактеристики:
Дијаметар: 14mm
Должина: 113mm
Капацитет на резервоар: 1.2ml
Капацитет на батеријата: 650mAh

Како се користи

Отклучи / заклучи:
Umbrella AIO Mini електронска цигара е отклучена последователно, брзо притискање на копчето 5 пати по ред, по што ламбата свети 5 пати. Се заклучува на ист начин.

Употреба:
Неопходно е да продолжите со притискање на копчето за активирање се додека не се користи електронската цигара.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што доаѓа во пакетот. Неопходно е да го поврзете кабелот со било кој USB извор на енергија (ѕиден адаптер, компјутер ...) и да го поврзете другиот дел со USB-портата на електронската цигара. Кога батеријата е целосно наполнета, светлото на цигарата престанува да трепка. Амбрела AIO Mini исто така може да се користи додека батеријата се полни.

Замена на грејачот:
Прво, исклучете го капакот на атомизаторот.
После тоа, потребно е да го отстраните стаклото на атомизаторот со повлекување нагоре, одвртете го стариот грејач и претворете го во нов.

ЗАБЕЛЕШКА:
Кога ги заменувате грејачите, неопходно е да се сврти цигарата во вистинската насока и да се испразни течноста од атомизаторот за да не истекува на батеријата.

Течности:
Прво, исклучете го капакот на распрснувачот и потоа истурете ја течноста во атомизаторот. Пред првото користење или поставувањето на нов грејач, неопходно е да се истурат неколку капки течност директно на грејачот, за да се избегне согорување на грејачите.

Трепка или замена на бојата на светлото:
Кога цигарата е заклучена, потребно е да го држите клучот за активирање додека не се запали светлото, а потоа притиснете го копчето за активирање додека не се појави саканата боја или ламбата се изгасне.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.