Umbrella база 65VG 3mg никотин 100ml

More Views

Umbrella база 65VG 3mg никотин 100ml

Availability: На состојба

Базата е основа за секоја течност за електронска цигара и тие се мешаат со ароми како би се добил посакуваниот вкус.
ден 600,00
OR

VIP цена: ден 540,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Базите се основа на каква било течна е-цигара и тие се мешаат со ароми за да го добиете посакуваниот вкус. Базата на Umbrella 65VG се прави од следниве состојки: 65% VG (растителен глицерин), 30% PG (цврст гликол) и 5% дестилирана вода. При мешање на основата и аромите, препорачливо е да носите заштитни ракавици бидејќи никотинот може да се апсорбира преку кожата. Никотинската база од 3 мг не треба да се разредува ако оваа јачина на никотин е соодветна за вас.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.