Umbrella COOL POD

More Views

Umbrella COOL POD

Availability: На состојба

Umbrella COOL POD е иновативна електронска цигара, моќна, модерна и лесна за употреба.
Вклучува интегрирана батерија од 650mAh и резервоар POD 1,7 ml.
Изберете ја бојата и бидете COOL со Umbrella COOL POD ...

ден 1.699,00

VIP цена: ден 1.529,10

* Задолжителни полиња

ден 1.699,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella cool pod elektronska cigareta

Umbrella COOL POD е иновативна електронска цигара, моќна, модерна и лесна за употреба.
Вклучува интегрирана батерија од 650mAh и резервоар POD 1,7 ml.

- Изберете ја бојата и бидете COOL со Umbrella COOL POD ...
- СВЕТСКИ ДИЗАЈН - УПОТРЕБА НА МУЛТИФУНКЦИЈА (прикачете го CooL Pod на џеб, торба или врвка околу вратот)
- ПОД СИСТЕМ - едноставна, чиста, удобна употреба.

Обрнете внимание на следниве работи!

● Наполнете го резервоарот POD до 80% од капацитетот.
● Откако ќе ја сипете течноста, чувајте го COOL POD исправен 2 минути за да оставите грејачите добро да ја апсорбираат течноста.
● Бидете сигурни дека користете адаптер DC 5V при полнење на батеријата.
● Полнењето на батеријата 100% пред првата употреба се препорачува за да го продолжи работниот век на батеријата.
● Векот на траењето на батеријата ќе биде подолг ако батеријата е целосно наполнета пред целосно да се испразни.

Содржина на пакетот:
1 x Umbrella COOL POD електронска цигара
1 x TANK за COOL POD
1 x USB кабел за полнење

Карактеристики:
TANK на COOL - 33 x 17 x 30 mm / 6,3g
COOL POD батерија - 33 x 22 x 80 mm / 35.3g
Капацитет на резервоарот POD - 1,7 ml
Отпорност на грејач - 1,6Ω
Капацитет на батеријата - 650mAh
Полнење - Микро 5-пински USB, DC 5VUmbrella COOP POD e-cigareta

Употреба:
Подигнете го држачот нагоре кога не ja користите COOL POD!
Спуштете го држачот на лево или десно кога го користите COOL POD!

Батеријата се отклучува со узастопно притискање на копчето за активирање 4 пати по ред. Се заклучува на ист начин.
За време на употребата, неопходно е да се задржи притиснато копчето за активирање.

LED индикации:
Бело LED светло: Батеријата е помеѓу 70 ~ 100% наполнета
Сино LED светло: Батеријата е наполнета помеѓу 30 ~ 70%
Црвено LED светло: Батеријата е обвинета помеѓу 0 ~ 30%
Црвено LED светло X 6: Батеријата е мала.


Umbrella COOL POD e-cigarete

- Кога батеријата е целосно наполнета, ЛЕР ќе престане да осветлува.
- Бело LED светло ▶ Сино LED светло ▶ Црвено LED светло X 2: Краток спој.
- Бело LED светло ▶ Сино LED светло ▶ Црвено LED светло X 4: Кога копчето за активирање се држи 10 секунди, се активира систем за заштита од прегревање.
- Кога ЛЕР ќе засвети 4 пати по ред, тоа покажува дека резервоарот POD не е добро поставен.
- Кога батеријата е поврзана со полначот, ЛЕР се пали три пати.
- Сијаличките се осветлуваат 2 секунди откако ќе се ослободат копчињата за активирање

Пополнување на резервоарот POD:
Притиснете го тесниот дел од резервоарот POD нагоре за да го отстраните!
Отворете го капакот и пополнете го резервоарот POD преку помала дупка!

Прво, извадете го резервоарот POD од цигарата со притискање на тесниот дел од резервоарот нагоре.
Потоа, отворете го капакот на резервоарот и истурете ја течноста во помала дупка во резервоарот до капацитет до 80%.


Umbrella COOL POD e-cigareta

Замена на резервоарот POD:
Резервоарот POD се менува кога грејачот престанува да снабдува доволно пареа или кога вкусот на пареата значително се менува.
По заменувањето на резервоарот и истурете ја течноста во новиот резервоар, електронската цигара треба да се држи исправено 2 минути за да може грејачот добро да ја апсорбира течноста.

Функција на постојан напон:
Батеријата COOL POD обезбедува постојан напон за време на употребата, што овозможува секогаш иста количина на пареа и арома без оглед на нивото на батеријата.

Паметни карактеристики за заштита на батеријата:

Заштита на краток спој
Ако поради која било причина, се појави краток спој, овој систем на заштита ќе има
активирајте за да спречите оштетување на батеријата.

Заштита од прегревање
Ако клучот за активирање се држи подолго од 10 секунди за време на употребата, системот за заштита од прегревање ќе се активира, спречувајќи какво било оштетување на батеријата или грејачот.

Заштита од празнење од батерија
Пред целосно да се испразни батеријата, ЛЕР ќе светне и овој систем за заштита ќе ја исклучи струјата за да спречи оштетување на батеријата.

Заштита од преполнување на батерии
Кога батеријата е целосно наполнета, системот за заштита ќе ја исклучи струјата за да спречи оштетување на преоптоварување на батеријата.

Заштита од пренапони
Ако напонот за полнење е поголем од потребното, системот автоматски ќе ја блокира струјата за полнење.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи