Umbrella CUBE

More Views

Umbrella CUBE

Availability: Out of stock

Фантастичен BOX MOD со преубав дизајн со интегрирана батерија од 1000mAh.

ден 2.085,00

VIP цена: ден 1.876,50

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Фантастичен BOX MOD со преубав дизајн со интегрирана батерија од 1000mAh.

Содржина на пакетот
1 x Umbrella CUBE батерија
1 x Umbrella CUBE POD резервоар
1 x Греач CUBE 0,4 ohm DL (вовлекување директно во плуќа)
1 x Греач CUBE 1,2 ohm MTL (вовлекивање во уста, па во плуќа)
1 x CUBE муштикла
1 x USB кабел за полнење
1 x Врвка

Карактеристики
Димензии: 74*40*21mm
Капацитет на батеријата: 1000 mAh
Максимална излезна сила: 40W
Капацитет на POD резервоарот: 2,6ml

Користење
Отклучување/Заклучување:
Umbrella CUBE електронската цигара се отклучува со последователни, брзи притискања на тастерот 5 пати со ред.На ист начин и се заклучува. Кога Umbrella CUBE е отклучен, на LED дисплејот се прикажуваат следните информации :
Излезна сила, отпор на греачот и напон.

Налевање течност:
Извадете го POD резервоарот од батеријата со едноставно повлекување.Извадете го греачот од POD резервоарот и капнете пар капки течност директно на греачот (само при првото налевање или замена на греач).
Вратете го греачот во POD резервоарот, отворете го гумениот чеп и низ отворот за налевање течност наполнете го POD резервоарот. Вратете го POD резервоарот на батеријата и почекајте МИНИМУМ 5 минути за греачот да ја впие течноста.

Користење:
Неопходно е да се задржи притиснато копчето за активација додека се користи електронската цигара.

Прилагодување на протокот на воздух:
Прилагодување на протокот на воздух на Umbrella CUBE моделот се врши со едноставно поместување на лизгачот од предната страна на POD резервоарот.

Прилагодување на излезната сила:
Прилагодување на излезната сила се врши со притискање на  +  и  -  копчињата. Максималната излезна сила кај CUBE моделот е 40W.

Заклучување на копчето за регулација:
Со држење на   +  и  –  копчињата во исто време, регулационите копчиња ќе се заклучат и ќе се оневозможи случајна промена на прилагодувањето на уредот. На ист начин и се отклучуваат. Копчето за активација останува активно додека се заклучени регулационите копчиња.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво со оригиналниот кабел кој го добивате во паковањето.Потребно е да се приклучи кабелот на било кој  USB извор на напојување (ѕиден адаптер, компјутер..), а другиот дел да се приклучи во USB port-от на електронската цигара. Во текот на полнењето индикаторот за наполнетост на батеријата на LED дисплејот прикажува колку е батеријата наполнета.Umbrella CUBE може да се користи и додека се полни батеријата.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.