Umbrella IORE

Umbrella IORE

Availability: На состојба

Umbrella IORE е компактна POD електронска цигара, со модерен, минималистички дизајн, а во исто време и ултра лесна - само 25гр!
ден 1.035,00

VIP цена: ден 931,50

* Задолжителни полиња

ден 1.035,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

UMBRELLA IORE

Umbrella IORE elektronska cigareta1

Umbrella IORE е компактна POD електронска цигара, со модерен, минималистички дизајн, а во исто време и ултра лесна - само 25гр! Технологијата IORE обезбедува голема количина на пареа со изразен и постојан вкус на арома

Со овој уред се препорачуваат течности Umbrella Nic Salt. Може да се користат и течности од Umbrella Basic и Umbrella Ole

Карактеристики:
Должина: 111,5 мм
Ширина: 20,5 мм
Длабочина: 12 мм
Волумен на POD резервоар: 1,6ml
Отпорност на грејач: 1,2 оми
Капацитет на батеријата: 350 mAh
Тежина: 25g

Содржина на пакетот:
1 x Umbrella IORE батерија
1 x Umbrella IORE POD резервоар


Umbrella IORE elektronska cigareta2

Користење

Umbrella FIT POD електронската цигара има сензор кој автоматски ја активира батеријата при повлекување.

Полнење на батеријата

Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што доаѓа во пакувањето. USB е поврзан со компјутерската порта или со адаптер за напојување не посилен од 1а, а другиот дел е поврзан со USB -портата на електронска цигара.

Umbrella IORE elektronska cigareta1

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.