UMBRELLA LUXE

UMBRELLA LUXE

Availability: На состојба

Моделот Umbrella LUXE е направен во соработка со Vaporesso и е комбинација од одлични перформанси, мали димензии и луксузен дизајн.Со револуционерната технологија Turbo Boosting и компактни димензии, овој уред е полн погодок во светот на корисниците на VAPE.
ден 2.385,00

VIP цена: ден 2.146,50

* Задолжителни полиња

ден 2.385,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella LUXE - spoj odličnih performansi, malih dimenzija i luksuznog dizajna.

Umbrella luxe elektronska cigareta1

Моделот Umbrella LUXE е направен во соработка со Vaporesso и е комбинација од одлични перформанси, мали димензии и луксузен дизајн.Со револуционерната технологија Turbo Boosting и компактни димензии, овој уред е полн погодок во светот на корисниците на VAPE.

Со овој уред, се препорачува употреба на течности Umbrella Basic и Umbrella OLE, како и други течности со сооднос PG: VG од 50:50. Со грејачот од 0,6 оми, може да се користат Umbrella Premium течности и други течности кои содржат повеќе од 50% VG.

Карактеристики:
Димензии: 96,45 x 30,6 x 21,5 mm
Капацитет на батеријата: 1800 mAh
Капацитет на резервоарот: 4ml
Максимална излезна моќност: 40W

Содржина на пакетот:
1 x Umbrella LUXE батерија
2 x Umbrella LUXE POD резервоар
1 x Umbrella LUXE мрежест грејач 0,6 оми
1 x Umbrella LUXE мрежест грејач 0,8 оми
1 x USB кабел за полнење од тип C

Umbrella luxe elektronska cigareta2

Отклучи / заклучи

Umbrella LUXE се отклучува со последователни, брзо притискање на копчињата 5 пати по ред. Се заклучува на ист начин. Кога Umbrella LUXE е отклучен, LED дисплејот ќе покаже: ниво на полнење на батеријата, излезна моќност и број на повлекувања.

Користете

Неопходно е да го држите копчето за активирање притиснато додека се користи електронската цигара. Наша препорака е да ја доведете писката до устата и потоа да го притиснете копчето за активирање. Кога ќе престанете да влечете, отпуштете го копчето.

Истурање течности

Прво, потребно е да се отстрани писката од дното на резервоарот и да се истури течноста во резервоарот преку поголемиот отвор на страната.

Umbrella luxe elektronska cigareta4

Замена на грејач

Подот на резервоарот мора да биде празен при инсталирање или замена на грејачот.
Грејачот се поставува на долната страна на резервоарот POD со едноставно притискање во предвидениот отвор.

Прилагодување на протокот на воздух

Прилагодувањето на протокот на воздух кај моделот Umbrella LUXE се врши со едноставно поместување на лизгачот што се наоѓа на батеријата.

Umbrella luxe elektronska cigareta3

Прилагодување на излезната моќност

Бидејќи моделот Umbrella LUXE има само едно копче, сите поставки се прилагодуваат со него. За да ја поставите излезната енергија, притиснете го копчето за активирање три пати по ред додека уредот е отклучен. Кога информациите на екранот почнуваат да трепкаат, дополнително притискање на копчето ја прилагодува излезната моќност. Кога излезната моќност е поставена на саканата, потребно е да почекате три секунди за информациите на екранот да престанат да трепкаат и уредот да биде подготвен за употреба. При прилагодување на излезната моќност, треба да се внимава да не се надмине горната граница за грејачот во уредот, во спротивно грејачот може да изгори:

Грејач LUXE 0,6 оми 20 - 30W
Грејач LUXE 0,8 оми 12 - 20W
Поголемата излезна моќност дава повеќе пареа и на тој начин побрзо троши батерија и течност.

Полнење на батеријата

Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што доаѓа во пакувањето. Потребно е да го поврзете кабелот со кој било USB извор на напојување (ѕиден адаптер, не појак од 2А, компјутер...), а другиот дел да го поврзете на USB-портата на уредот. За време на полнењето, индикаторот за полнење на батеријата на LED дисплејот го покажува капацитетот на батеријата. Umbrella LUXE може да се користи и додека се полни батеријата.

Umbrella luxe elektronska cigareta5
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.