Umbrella MINI POD

More Views

Umbrella MINI POD

Availability: На состојба

Umbrella MINI POD - минијатурна електронска цигара со одлични карактеристики, во која има футуристички дизајн и неверојатна лесна употреба.
Вклучува интегрирана батерија од 370mAh и резервоар POD резервоар 1,5 ml.
Веројатно најниската електронска цигара ...

ден 1.569,00

VIP цена: ден 1.412,10

* Задолжителни полиња

ден 1.569,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella MINI POD elektronske cigarete

Umbrella MINI POD - минијатурна електронска цигара со одлични карактеристики, во која има футуристички дизајн и неверојатна лесна употреба.
Вклучува интегрирана батерија од 370mAh и резервоар POD резервоар 1,5 ml.

- Веројатно најниската електронска цигара ...
- Силен, чист вкус и високо пареа со најнова POD технологија со батерија само 370mAh
- ПОД СИСТЕМ - едноставна, чиста, удобна употреба

Обрнете внимание на следниве работи!

● Наполнете го резервоарот POD до 80% од капацитетот.
● Откако ќе ја истурите течноста, држете го MINI POD исправен 2 минути за да оставите грејачите добро да ја апсорбираат течноста.
● Бидете сигурни дека користете адаптер DC 5V при полнење на батеријата.
● Полнењето на батеријата 100% пред првата употреба се препорачува за да го продолжи работниот век на батеријата.
● Траењето на батеријата ќе биде подолго ако батеријата е целосно наполнета пред целосно да се испразни.

Содржина на пакет:
1x MINI POD батерија,
1x MINI POD резервоар,
1x USB кабел

Umbrella MINI POD e-cigareta

Карактеристики:
Резервоар за MINI POD: 21mm X 15mm X 28mm, тежина 3,8 g, 1,6 Ω, капацитет 1,5 ml
MINI POD батерија: 21mm X 15mm X 51mm, тежина 16,1 g
Капацитет на батеријата: 370 mAh (минимум)

Материјал:
Резервоар за MINI POD: поликарбонат, памук, жица Ni-Cr
MINI POD батерија: Алуминиум и пластика, Li-ion ќелија за батерии

Употреба:

Батеријата се отклучува со постојано притискање на копчето за активирање 4 пати по ред. Се заклучува на ист начин.
За време на употребата, потребно е да се задржи притиснато копчето за активирање.

Пополнување на резервоарот POD:
Прво, неопходно е да се отстрани резервоарот POD од цигарата со тоа што прво ќе се наметне напред и назад, а потоа ќе се повлече нагоре.
Потоа, отворете го капакот на резервоарот и истурете ја течноста во дупката до резервоарот до 80% капацитет.


Замена на резервоарот POD:
Резервоарот POD се менува кога грејачот престанува да снабдува доволно пареа или кога вкусот на пареата значително се менува.
По заменувањето на резервоарот и истурете ја течноста во новиот резервоар, електронската цигара треба да се држи исправено 2 минути за да може грејачот добро да ја апсорбира течноста.

LED индикации:
Три светли светла: Батеријата е наполнета помеѓу 70 ~ 100%
Светли две светла: Батеријата е наполнета помеѓу 30 ~ 70%
Свети едно светло : Батеријата е полна помеѓу 0 ~ 30%
Едно светло трепка 6 пати: Батеријата е празна.Umbrella MINI POD elektronske cigarete

- Кога батеријата е целосно наполнета, ЛЕД ќе престане да осветлува.
- Сите три светла осветлуваат 4 пати - краток спој
- Сите три светла осветлуваат 10 пати: Кога клучот за активирање се држи 10 секунди, системот за заштита од прегревање се активира.
- Кога светилките осветлуваат 2 пати по ред, тоа е индикација дека резервоарот POD не е добро позициониран.
- Кога батеријата е поврзана со полначот, ЛЕД се пали три пати.
- Кога батеријата е полна, LED светилките застануваат осветлени.

Функција на постојан напон:
MINI POD батеријата обезбедува постојан напон за време на употребата, кој секогаш дозволува иста количина на пареа и арома без оглед на нивото на батеријата.

Паметни карактеристики за заштита на батеријата:

Заштита на краток спој
Ако од која било причина се појави краток спој, овој систем за заштита ќе се активира за да спречи оштетување на батеријата.

Заштита од прегревање
Ако клучот за активирање се држи подолго од 10 секунди за време на употребата, системот за заштита од прегревање ќе се активира, спречувајќи какво било оштетување на батеријата или грејачот.

Заштита од празнење од батерија
Пред целосно да се испразни батеријата, ЛЕД ќе светне и овој систем за заштита ќе ја исклучи струјата за да спречи оштетување на батеријата.

Заштита од празнење од батерија
Пред целосно да се испразни батеријата, ЛЕД ќе светне и овој систем за заштита ќе ја исклучи струјата за да спречи оштетување на батеријата.

Заштита од преголемо полнење на батеријата
Кога батеријата е целосно наполнета, системот за заштита ќе ја исклучи струјата за да спречи оштетување на преоптоварување на батеријата.

Заштита од пренапони
Ако напонот за полнење е поголем од потребното, системот автоматски ќе ја блокира струјата за полнење.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи