Umbrella NEO POD Tecnology

More Views

Umbrella NEO POD Tecnology

Availability: На состојба

Umbrella NEO - Едноставна - чиста - КОМФОРНА
ден 1.759,00

VIP цена: ден 1.583,10

* Задолжителни полиња

ден 1.759,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella NEO POD технологија - Едноставна - чиста – КОМФОРНА

Основни податоци за производот
Umbrella NEO - Едноставна - чиста - КОМФОРНА
Umbrella NEO е првата електронска цигара направена во POD-технологијата во нашиот асортиман. Футуристичкиот дизајн, одличните карактеристики и едноставноста за користење се главните предности на овој модел. Таа е наменета не само за почетници, туку и за сите. Земете POD резервоари исполнети со вашите омилени ароми и лесно и лесно ги заменувате во секој момент.

• ТАНК 2ML – ЧИСТ ВКУС/ МНОГУ ПАРЕА
• 650 mAh нова генерација батерија / долг рок
• ЗА ВАШИ / ПОЦЕТНИЦИ И НАПРЕДНИ КОРИСНИЦИ

Содржина на пакетот
1x АМБРЕЛА NEO електронска цигара
2x АМБРЕЛА NEO POD (празен резервоар)
1x USB кабел за полнење

Карактеристики
- Капацитет на атомизаторот: 2ml
- Капацитет на батеријата: 650mAh
- Димензии: 26,5 * 110,0 * 20,0мм
- Отпорност на топлина: 1,2 оми

Како се користи
Отклучи / заклучи:
Електронската цигара на чадор NEO е отклучена последователно, брзо притискање на копчето за активирање 5 пати по ред, по што ламбата се пали 5 пати. Се заклучува на ист начин.

Употреба:
Неопходно е да продолжите со притискање на копчето за активирање се додека не се користи електронската цигара.

Течности:
(1) Повлечете го POD и извадете го од батеријата.
(2) Отворете го капакот лоциран на дното на POD.
(3) Преку поголема дупка, истурете ја течноста во ПОД до 80% капацитет.
(4) Внимателно затворете го капакот.
(5) Вратете го POD на батеријата.
(6) По притискање на копчето за активирање, повлечете неколку пати за грејачот добро се апсорбира течноста.

ЗАБЕЛЕШКА: Осигурајте се да ја отстраните етикетата од дното на POD пред првата употреба.

Замена на POD:
Кога ќе почувствувате дека вашиот чадор NEO не обезбеди доволно количество на пари, или кога течноста значително се промени вкусот, едноставно отстранете ја батеријата од POD и го замени со нов.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што доаѓа во пакетот. Неопходно е да се поврзете со кабел за кој било извор USB напојување (адаптер ѕид, компјутер ... излез DC: 5V), втор дел поврзан со USB порта на електронска цигара. Кога батеријата е целосно наполнета, светлото на цигарата престанува да трепка. Моделот NEO POD технологија на чадор, исто така, може да се користи додека батеријата се полни.

Индикации за време на употребата:
Кога во текот на употребата на светлината е постојано батеријата е наполнета помеѓу 100% и 60%, кога почнува полека трепка батеријата е наполнета помеѓу 59% и 30%, кога брзо трепка батеријата е наполнета помеѓу 29% и 10%, и кога трепка брзо батеријата е полн помеѓу 9% и 0%.
Ако копчето за активирање има повеќе од 10 секунди за време на употребата на цигари ќе се само-изгаснат, со цел да се спречи грејач Burnout.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи