Umbrella Premium Orange Choco Cake 30ml

More Views

Umbrella Premium Orange Choco Cake 30ml

Availability: На состојба

Umbrella Premium течности - Потполно ново искуство
ден 520,00

VIP цена: ден 468,00

* Задолжителни полиња

ден 520,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella Premium течности се пакувани во стаклени шишиња со пипета која го олеснува полнењето на течност на секој атомизер. Се одликуваат со изразена арома и поголема густина (повеќе VG) во однос на останатите течности во нашиот асортиман. Tropical Paradise е совршена мешавина на тропско овшје со тајни додатоци кој придонесуваат вистинска експлозија на вкусови.
Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.