Umbrella Prestige

More Views

Umbrella Prestige
Umbrella Prestige е компактна сè-во-едно електронска цигара со елегантен дизајн, одлични карактеристики и е наменета не само за почетници, туку и за сите.
ден 1.499,00

VIP цена: ден 1.349,10

* Задолжителни полиња

ден 1.499,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Umbrella Prestige е компактна сè-во-едно електронска цигара со елегантен дизајн, одлични карактеристики и е наменета не само за почетници, туку и за сите.

• FLASH HEAT SYSTEM – ЧИСТ ВКУС / МНОГУ ПАРЕА

• 800 mAh BATTERY – ДОЛГОТРАЈНА ЦИГАРА/ БРЗО полнење – 45 min

• NO DRY HIT – НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ГРЕАЧИ / БЕЗ ЗАГОРЕН ВКУС

• Металното куќиште овозможува заштита на сите битни делови.

Карактеристики
- Капацитет на атомизаторот: 1,5ml
- Капацитет на батеријата: 800mAh
- Димензии: 16 * 16 * 119.5mm

Како се користи
Отклучи / заклучи:
Електронската цигара на Umbrella Prestige е отклучена последователно, брзо притискање на клучот за активирање 5 пати по ред, по што светлото трепка 5 пати. Се заклучува на ист начин.

Употреба:
Неопходно е да продолжите со притискање на копчето за активирање се додека не се користи електронската цигара.
Регулација на протокот на воздух:
Протокот на воздухот се регулира многу едноставно со вртење на прстенот за контрола на протокот на воздух на една или на друга страна. Прстенот за контрола на протокот на воздух се наоѓа помеѓу атомизаторот и батеријата.

Ставање течност:
Прво, исклучете го металниот капак на распрснувачот.
После тоа, истурете ја течноста во атомизаторот до грејачот и металното атомско тело на атомизаторот.
ЗАБЕЛЕШКА: Металниот капак на атомизаторот не смее да се испразни додека во атомизаторот има течност, бидејќи може да дојде до истекување на течности на батеријата.

Замена на грејачот:
Прво, исклучете го металниот капак на распрснувачот.
После тоа, неопходно е да се отстрани стаклото на атомизаторот со повлекување нагоре, одвртете го стариот грејач и претворете го новиот грејач на своето место.
ЗАБЕЛЕШКА: Кога ги заменувате грејачите, неопходно е да се испразни течноста од атомизеторот за да не истече на батеријата.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел што доаѓа во пакетот. Неопходно е да го поврзете кабелот со било кој USB извор на енергија (ѕиден адаптер, компјутер ...) и да го поврзете другиот дел со USB-портата на електронската цигара. Додека батеријата се полни, светлото на копчето свети со црвена боја, и кога батеријата стигне до светлото, светилката станува зелена.

Индикации за време на употребата:
Кога во текот на употребата на светлината е зелена, батеријата е наполнета помеѓу 100% и 70%, кога ќе се земе сината батеријата е наполнета помеѓу 70% и 30%, кога светла црвена батеријата е наполнета помеѓу 30% и 0%.
Ако клучот за активирање се одржува повеќе од 10 секунди за време на употребата на цигарата, тој ќе се изгасне, така што разменувачот на топлина не се појавува.
Ако, кога ќе се притисне копчето, ламбата се пали трипати и цигарата не работи, тоа е знак дека греачот не контактира со батеријата. Осигурајте се дека греачот е добро навртен.

Осврти

Осврти на клиенти 1 item(s)

Солидно
Дава одлична арома и доволно пареа
Оценка
Преглед од Петар / (Објавено на27.11.2020)

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.