Umbrella TREK

More Views

Umbrella TREK

Availability: На состојба

Неверојатен новитет!
Малечок и згоден стартер кит – погоден за користење во секоја ситуација.
Поседува LED дисплеј од кој многу лесно се читаат сите потребни информации.
Umbrella TREK е наменет за сите оние кои сакаат квалитетен уред, било да се почетници или искусни корисници.
Посебно е наменет за љубителите на МТЛ начинот на користење на електронската цигара  (повлекување прво во уста, па во плуќа).

ден 2.289,00

VIP цена: ден 2.060,10

* Задолжителни полиња

ден 2.289,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Неверојатен новитет!
Малечок и згоден стартер кит – погоден за користење во секоја ситуација.
Поседува LED дисплеј од кој многу лесно се читаат сите потребни информации.
Umbrella TREK е наменет за сите оние кои сакаат квалитетен уред, било да се почетници или искусни корисници.
Посебно е наменет за љубителите на МТЛ начинот на користење на електронската цигара  (повлекување прво во уста, па во плуќа).

Опис на производот

Неверојатен новитет!
Малечок и згоден стартер кит – погоден за користење во секоја ситуација.
Поседува LED дисплеј од кој многу лесно се читаат сите потребни информации.
Umbrella TREK е наменет за сите оние кои сакаат квалитетен уред, било да се почетници или искусни корисници.
Посебно е наменет за љубителите на МТЛ начинот на користење на електронската цигара  (повлекување прво во уста, па во плуќа).

Содржина на пакетот:
1 x Umbrella TREK батерија
1 x Umbrella TREK атомизер
2 x Umbrella TREK греач 1,6 ohm
1 x USB кабел за полнење
1 x Резервно стакло
1 x Дихтунг гумички

Карактеристики:
Должина: 75 mm
Ширина: 16,5 mm
Длабочина: 23,2mm
Капацитет на резервоарот: 2ml
Батерија: 1000mAh
Максимална излезна сила: до 13,5 W

Како се користи
Отклучување/Заклучување:
Umbrella TREK електронската цигара се отклучува со последователно, брзо притискање на тастерот 3 пати со ред, а на ист начин и се заклучува.

Користење:
Неопходно е да се држи притиснат тастерот за активација, додека електронската цигара се користи.

Режим на работа:
Umbrella TREK електронската цигара има можност за прилагодување на излезната сила од 10 до 13,5W,  што за греачите од 1,6ohm е повеќе од доволно. Со едноставно притискање на тастерот за регулација се прилагодува јачината на излезната сила према афинитетите на корисникот.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни единствено преку оригиналниот кабел кој го добивате во пакувањето. Потребно е да се приклучи кабелот на било кој USB извор на напојување (ѕиден адаптер, компјутер...), а другиот дел да се приклучи во USB port-от на електронската цигара. TREK моделот може да се користи и додека се полни батеријата.

Полнење на атомизерот:
Течноста се налева во атомизерот од горната страна. Најпрво, потребно е да се одврти капакот на атомизерот и низ отворот кој се наоѓа од страната се налева течност во атомизерот. При првото налевање треба да се почека неколку минути за греачот добро да впие од течноста.

Замена на греачот:
Течноста налевајте ја во каналите од страна.Греачот се наоѓа заштрафен за базата на атомизерот. Најпрво, потребно е да се одврти базата на атомизерот од телото на атомизерот и после тоа да се одврти греачот од базата и на негово место да се позиционира новиот греач.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.