УВ ЛАМБА Round white

More Views

УВ ЛАМБА Round white

Availability: На состојба

Ултравиолетовите зраци веќе долго време се користат како најефикасен метод на стерилизација во болниците, здравствените домови и сите други простории во кои чистотата е од голема важност, бидејќи овие зраци докажано убиваат 99,9% од сите бактерии, вируси и останати патогени орагнизми. Од сега, овој вид на стерилизација, е достапен и за во вашиот дом или деловен простор. Додека работи UV ламбата емитува ОЗОН кој, низ воздухот се шири до сите делови од просторијата и ги елиминира непријатните мириси, тутунскиот чад , прашина...
Во просторијата не смее да има луѓе, животни и растенија додека трае дезинфекцијата и стерилизацијата со UV зраци.

ден 3.099,00
OR

VIP цена: ден 2.789,10

Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Упатство за употреба

Содржина на пакетот:
1 x Столна UV ламба,
1 x Далечински управувач
1 x Батерија за далечински управувач

Опис на производот

Ултравиолетовите зраци веќе долго време се користат како најефикасен метод на стерилизација во болниците, здравствените домови и сите други простории во кои чистотата е од голема важност, бидејќи овие зраци докажано убиваат 99,9% од сите бактерии, вируси и останати патогени орагнизми. Од сега, овој вид на стерилизација, е достапен и за во вашиот дом или деловен простор. Додека работи UV ламбата емитува ОЗОН кој, низ воздухот се шири до сите делови од просторијата и ги елиминира непријатните мириси, тутунскиот чад , прашина...
Во просторијата не смее да има луѓе, животни и растенија додека трае дезинфекцијата и стерилизацијата со UV зраци.

Треба да се знае

1. Не гледајте директно во изворот на ултравиолетовата светлина. Ламбата се користи ислкучиво во простории без присуство на луѓе, животни и растенија. Ултравиолетовото зрачење може да предизвика оштетувања на кожата.

2. Ултравиолетовите зраци можат да направат одредена штета на човечката кожа. Строго е забрането да се гледа во изворот на светлина подолго од 10 секунди за да спречите опекотини на очите.

Се препорачува да се користи 2-3 пати неделно.

За простории со површина до 10 m2 доволно е ламбата да работи 15 минути, од 10 до 20 m2 – 30 минути, од 20 до 40 m2 – 60 минути. После завршениот процес на ултравиолетово зрачење просторијата треба да се проветри во траење од 15 минути.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.