Veco One Plus

More Views

Veco One Plus

Availability: На состојба

Veco One Plus е електронска цигара со складни димензии која подеднакво одлично ќе служи и за почетници и за напредни корисници. Батеријата е со капацитет 3300mAh која овозможува целодневно користење без никакви проблеми.Капацитетот на атомизерот е 4мл течност а EUC греачите кои ги користи се произведени според најновите ЕКО стандарди.
ден 2.783,00

VIP цена: ден 2.504,70

* Задолжителни полиња

ден 2.783,00

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Veco One Plus е електронска цигара со складни димензии која подеднакво одлично ќе служи и за почетници и за напредни корисници. Батеријата е со капацитет  3300mAh која овозможува целодневно користење без никакви проблеми.Капацитетот на атомизерот е 4мл течност а  EUC греачите кои ги користи се произведени според најновите ЕКО стандарди

Содржина на пакетот :
1 x Veco One Plus батерија,
1 x Veco One Plus атомизер,
1 x EUC traditional 0,3ohm греач,
1 x EUC ceramic 0,16ohm греач,
1 x USB кабли за полнење

Карактеристики:
Пречник : 24,5mm
Должина: 131mm
Капацитет на танкот: 4ml
Батерија: 3300mAh

Како се користи

Отклучување/заклучување:
Veco One Plus електронската цигара  е отклучена последователно, со брзо притискање на клучот за активирање 5 пати по ред, по што светлото трепка 5 пати.

Употреба:
Неопходно е да се држи притиснат тастерот за активација додека електронската цигара се користи.

Полнење на батеријата:
Батеријата се полни исклучиво преку оригиналниот кабел кој доаѓа во пакувањето. Потребно е да се приклучи кабелот на било кој УСБ извор за напојување (зиден адаптер, компјутер...)  а другиот дел да се приклучи во УСБ портот на електронската цигара.Кога батеријата потполно ќе се наполни, лампицата на тастерот престанува да свети.Veco One Plus може да се користи и додека батеријата се полни

Ставање на течност:
Најпрво е потребно да се одврти поклопецот на атомизерот а после тоа се сипува течност во атомизерот покрај стаклото на атомизерот, никако во централниот канал.Капацитетот на атомизерот е 4 мл течност.

Замена на греачот:
EUC греачите не се зашрафени ни за еден делод атомизерот а се наоѓаат помеѓу базата на атмизерот и телото на атомизерот. Потребно е да се одврти базата од телото, да се извади стариот грејач и на негово место да се позиционира нов.

Индикација дека батеријата е полна:
Kога во текоот на користењето лампицата свети со бела боја батеријата е полна помеѓу 100% и 70% а кога ќе премине во сина боја батеријата е полна меѓу 69% и 30% , кога ќе премине во црвена боја батеријата е полна помеѓу 29% i 0%.

Регулација на проток на воздухот:
Протокот на воздух се регулира многу едноставно со одвртување на прстенот за контролана проток на воздухот во една или во друга страна . Прстенот за контрола на проток на воздухот се наоѓа во горниот дел од атомизерот под наставокот за уста.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.

Слични производи