Атомизер Vola 4ml

More Views

Атомизер Vola 4ml

Availability: На состојба

Kangertech atomizer Vola е одличен избор за секој напреден корисник, но исто така и за апсолутен почетник поради одличните карактеристики.
ден 1.350,00

VIP цена: ден 1.215,00

* Задолжителни полиња

ден 1.350,00
Сподели со пријателите

Сите нарачки примени во радотен ден се испорачуваат максимум во рок од 48часа.

Oпис

Детали за производот

Kangertech atomizer Vola е одличен избор за секој напреден корисник, но исто така и за апсолутен почетник поради одличните карактеристики.

ОПШТИ КАРАКТЕРИСТИКИ
- Дијаметар: 25mm,
- Волумен: 4ml,
- Тема: 510
- Материјал: атомизаторот е изработен од нерѓосувачки челик и стакло.

СОДРЖИНА НА ПАКЕТ
1 x Atomizer VOLA
1 x R2 0,4 ом (една калем 20 - 100W, се препорачува помеѓу 40 - 80W),
1 x R8 0,2 ом (четири калеми 30 - 140W, се препорачува помеѓу 50 - 90W),

ПОПОЛНУВАЊЕ НА АТОМИЗАТОР
Течноста се влива во атомизаторот од горната страна со одвртување на капакот на атомизаторот и истурање на течноста во една од дупките. Почекајте неколку минути за прв пат да ја загреете топлината.

ЗАМЕНА НА ГРЕАЧ
Грејачот е прицврстен на основата на атомизаторот. Прво, потребно е да се исклучи основата на атомизаторот од телото на распрснувачот, да се отфрли стариот грејач од основата, да се пресвртува новиот грејач и да се врати базата на телото на атомизаторот.

Осврти

Прикажаните VIP цени се само за членовите на Umbrella VIP клубот.Член Umbrella VIP клуб може да постане секое полнолетно лице со живеалиште во република Македонија кое предходно ќе оствари сметка од 3000 денари. И ќе го исполни условот за членство и тоа ислучиво во Амбрела продажните места. За повеќе информации за Umbrella VIP клубот јавете се на call центарот на 072/230-107 или пишете mail vip@ekocigari.mk Доколку сте веќе член Umbrella VIP клуб ве молиме со првата нарачка во напомена да го внесете бројот на Вашата VIP картица.